Forza Horizon bude mít obdobu Autologu z NFS
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon bude mít obdobu Autologu z NFS

21. 9. 2012 14:45 | Video | autor: Adam Homola |

Povedený Autolog, který se od svého prvního výskytu v Need for Speed: Hot Pusuit od Criterionů objevil ve spoustě dalších her, bude i ve Forza Horizon. Protože Forza ale není od EA, nebude se to jmenovat Autolog, ale Rivals. Rivals bude multiplayerový mód stavějící na asynchronním multiplayeru - dokončíte jeden závod, zaznamená se váš čas a hra vás bude porovnávat s ostaními. Jakmile někdo z vašich přátel zajede na stejné trati lepší čas, bude na vás, jestli si troufnete ho překonat. Na mód Rivals se můžete v akci podívat na videu po rozkliku:

Pokud se vám podaří cizí čas pokořit, dostanete tučnou odměnu ve formě peněz. Čím víc závodů odjetede, tím víc vám bude hra posílat výzvy, abyste zase byli na “své” trati první. Jednoduše starý známý a pořád skvělý Autolog. Multiplayer bude hrát v nové Forze pochopitelně velkou roli a kterýkoliv závod odjedete v singleplayeru, budete moct zkusit také v multiplayeru.

Nepřerušený Rivals závod začíná v čase 1:15, na videu z VG247.

Jestli zrovna nejste ten typ, který by se donekonečna přetahoval s kamarády o pár vteřin na jedné trati, nemusíte zoufat - Forza Horizons bude mít také multiplayerový Plaground mód, který bude podobný jako ve třetí a čtvrté Forze. Nebudete omezeni na jednu trať, můžete se rozjet po celém herním světě a jen se tak s kamarády vyřádit. Podle design directora Ralpha Fultona to nemá být nic kompetitivního nebo vážného, jen takové zábavné blbnutí.

Nejnovější články