Forza Motorsport 4
Věková dostupnost

Forza Motorsport 4

Články

Přijďte na pražský Majáles, najdete na něm i herní zónu!

Už ve středu 30. dubna, tedy přesně na "čarodějnice", se v areálu pražského výstaviště PVA Letňany odehraje jubilejní 10. ročník festivalu Majáles. A v jeho doprovodném programu tentokrát mimo jiné najdete herní zónu, o jejíž náplň a program se starají Games.cz a LEVEL. Na co se tedy můžete těšit?

Rozpohybujte se v rámci akce Léto plné sportu na X360

Pokud už vás potkal smutný osud obývákových sportovců, kteří by si při nejbližším kontaktu s reálným sportem mohli zlomit hlavu nebo urazit ruku, tak byste místo pasivního sledování ME ve fotbale, potažmo brzy i Olympijských her mohli přeci jenom vzít alespoň ovladač do rukou a pořádně si zasportovat virtuálně. Microsoft vás k tomu chce motivovat chystanou akcí Léto plné sportu, která startuje 18. června, trvá do 20. srpna a v průběhu osmi tematických týdnů vám umožní porovnat síly v nejrůznějších disciplínách s více než 60 miliony dalších hráčů Xbox Live po celém světě.

Detaily a trailer America Le Mans Series DLC k Forze 4

Forza Motorsport 4 je bezesporu skvělá závodní hra a tak není divu, že se její příznivci...

Best of 2011: Hra roku

Vybrat hru roku je přeci tak jednoduché! Všichni máme svého jasného favorita, přinejhorším dva až tři a vybrat vítěze není zas tak obtížné. Jenže si představte, že se s těmi svými dvěma a někdy i třemi favority sejde banda zhruba pěti lidí. Najednou je těch hlásících se kandidátů třeba čtrnáct a volba se začíná trošku komplikovat, protože ustupovat se nechce nikomu. Začíná kolečko vyjednávání, vyměňování, handrkování a pošťuchování, až zbude nejlepší desítka a v ní jeden vítěz. My v redakci už ho samozřejmě známe a nebojíme se vám ho po rozkliku předvést. Ještě před tím je však třeba připomenout, že rok 2011 byl na skvělé hry opravdu nesmírně bohatý. Když si vzpomeneme, jak jsme si před rokem stěžovali na obtížnou volbu, musíme se tomu jenom smát. Byl to opravdový hardcore, ale pokud by se to mělo letos opakovat, zlobit se samozřejmě nebudeme. Je lepší mít těžkou pozici při rozhodování o tom, která hra je nejlepší, než nemít pořádně co hrát. Na tom se snad shodneme. A s tímto milým konsensem už vás definitivně posíláme za naší Hrou roku 2011 - příležitostně se také můžete mrknout, které hry nás nejvíce oslovily na jednotlivých platformách.

Best of 2011: Nejlepší závodní hra

I rok 2011 dokázal, že závodní žánr má dlouhé prsty. Sahají od infantilně vypadajících buginek prohánějících se pastelovou krajinou, přes apokalyptická přibližovadla svištící pod rozpadající se metropolí, závodní speciály vyvedené ve fotorealistické grafice, rallye monstra gumující obrazce na opuštěných parkovištích, řvoucí formule ženoucí se do zatáček rychlostí, která nutí obličej závodníků opouštět zbytek těla ve směru odstředivé síly a... je toho samozřejmě mnohem víc. Ostatně, jestli závodním hrám holdujete, určitě víte, že právě tady si vybere úplně každý a ten, kdo ohrnuje nos nad každoročním mainstreamem, si navíc může rochnit v celé škále nadšeneckých projektů, které závodní realismus chápou jako náboženství.

Supernová i historická auta z IGN přídavku pro Forza 4

Další ze stažitelných přídavků pro závodní titul Forza 4 vyjde již 6. prosince a jmenovat se bude stejně jako zahraniční herní server, tedy IGN. Za cenu sedmi dolarů přinese nová auta 2011 Monster Sport Suzuki SX4, 2011 Mazda RX-8 R3, 2011 Ford F-150 SVT Raptor, dále 1967 Chevrolet Chevelle SS-396, 1977 Ford Escort RS1800 a 2010 Maserati Gran Turismo MC GT4.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
9. října 2011
Recenze