Need for Speed: Hot Pursuit
Věková dostupnost

Need for Speed: Hot Pursuit

Články

Jaké hry vyjdou v listopadu?

Assassin's Creed, Need for Speed či Demon's Souls

Trailer na filmový Need for Speed vypadá jako Rychle a zběsile

Uroboros se zahryzl do svého ocasu, tentokrát v podobě filmového Need for Speed. To dostalo konečně pořádný trailer a v plné palbě předvádí to, na čem by měl film stát. Pokud tedy vezmeme v potaz, že série Rychle a zběsile hodně vycházela z herního Need for Speed, pak se kruh uzavírá tím, že filmový Need for Speed si hodně bere z Rychle a zběsile.

Crysis 2 za 248 Kč a další novoroční slevy

Na našem internetovém obchodu Shop.Games.cz probíhá až do 15. ledna (nebo vyprodání zásob) speciální slevová akce na vybrané tituly od Electronic Arts. Získat v ní můžete mimo jiné třeba Crysis 2 nebo Dragon Age II pro PC za skvělých 248 Kč. Slev se dočkali ale i majitelé PS3 a Xboxu 360, jejichž hry, mezi nimi třeba NHL 11 nebo Bulletstorm můžete mít už za 498 Kč. Ostatně, podívejte se sami. A pokud jste nenašli svou oblíbenou hru, nezoufejte - na Shop.Games.cz vás začátkem roku čeká ještě několik podobných akcí!

Best of 2011: Události roku (část druhá)

Navazujeme na první díl článku o nejzajímavějších událostech roku 2011, který si můžete přečíst za tímto odkazem, pokud jste ho minuli. Jak jsme zdůrazňovali už u článku prvního, hlavním cílem těchto textových orgií je vytvořit v mozku drážku s letošním rokem, abychom si je mohli za rok hezky přehrát a použít jako kontext pro hodnocení událostí budoucích. Pokud jste tedy přečetli část první, nebudeme vás déle zdržovat a otvíráme bránu další vlně.

Bleskovky

  • 23. 6. 2020 - Spekuluje se o remasteru Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010

  • 1. 6. 2016 - Neoficiálně: Dalšími zpětně kompatibilními X360 hrami pro Xbox One budou Dragon Age II, Fight Night Round 4, Burnout Revenge, Fable Anniversary a Need for Speed: Hot Pursuit.

  • 23. 5. 2016 - Neoficiálně: Dalšími zpětně kompatibilními X360 hrami pro Xbox One se stanou Need for Speed Hot Pursuit, Skate 2, Dragon Age 2, Burnout Revenge, Fight Night Round 4, Fable Anniversary a Crackdown 2.

REMAKE

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
8/10
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Závodní
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X
6. listopad 2020
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
10/100
Datum recenze:
9. listopadu 2010
Recenze