Dorazil slibovaný trailer PC verze Red Dead Redemption II, jednoduše ho musíte vidět
zdroj: tisková zpráva

Dorazil slibovaný trailer PC verze Red Dead Redemption II, jednoduše ho musíte vidět

17. 10. 2019 16:53 | Video | autor: Patrik Hajda |

Rockstar nám ty informace dávkuje hezky postupně, abychom museli vyplodit víc článků. Nejdřív oznámení, pak detaily o technických vylepšeních počítačové verze, a teď konečně slibovaný trailer, který běží ve 4K při 60 snímcích za vteřinu. A vypadá to vážně nádherně. Na tomhle Jirkovi v testu ukápne slina.

V textu se nic nového nedozvíte, tak pokud máte všechny potřebné informace, rovnou si pusťte video, které je sice krátké, ale má parádní atmosféru. Grafických rozdílů si všimnete okamžitě. Ne že by konzolové verze byly ošklivé, to ani náhodou, ale prakticky neomezená síla dnešních počítačů zkrátka dělá divy.

Pokud potřebujete do detailu rozepsané technické novinky PC verze Red Dead Redemption II, ke kterým patří větší dohled, ostřejší stíny, lepší nasvícení a další, pak si rozklikněte předchozí novinku. V té se zároveň dozvíte vše potřebné o předobjednávkách, které běží až do 22. října pouze v novém launcheru Rockstar Games, poté budou spuštěné i v dalších obchodech. Hra vyjde 5. listopadu.

Nejnovější články