Děsivé video z The Evil Within 2 - záchranu dcery komplikují extra odporné obludy
zdroj: tisková zpráva

Děsivé video z The Evil Within 2 - záchranu dcery komplikují extra odporné obludy

20. 7. 2017 14:40 | Video | autor: Václav Pecháček |

Vykoupení hříchů, náprava chyb, úleva zmučenému svědomí… Vážně to chudákovi Sebastianovi stojí za další výpravu mezi nepředstavitelné hrůzy? Zjevně ano, jinak by nikdy nemohl vznikat druhý díl hororu The Evil Within. Pokračování vás zavede do fiktivního města Union, které je pochopitelně prolezlé bytostmi na návštěvě z noční můry obzvlášť vyšinutého psychopata. Zároveň však nabízí šanci na to, aby Sebastian zachránil svou mrtvou dcerku. Ale to by napřed samozřejmě musel všechny své útrapy přežít. Jak to provést, naznačuje tento trailer.

„Všechno je to tvoje chyba, tati,“ říká malá Lily, což od ní není zrovna pěkné, ale na druhou stranu je to možná přesně ta motivace, kterou Sebastian ke své misi potřebuje. Pocit viny mu dá sílu vydržet plížení se v dešti, schovávání se za dveřmi, probodávání mutantů, dokonce i pěstní souboje s příšerami, po jejichž spatření by normálnímu člověku okamžitě přeskočilo. Ne tak Sebastianovi. Jeho jedinou odpovědí na eminentní hrozbu vypíchnutí očí je drsná, naštvaná grimasa.

zdroj: Archiv

Bylo by zajímavé, kdyby se v Tango Gameworks někdy v budoucnu rozhodli vytvořit spin-off z pohledu některého z příšeráků. V klidu byste si chodili po děsivém městě, občas s kamarády rozervali na kusy příliš zvědavého smrtelníka, život by byl fajn… A pak by vás někdo začal lovit. Někdo s ostrým nožem, nabitou bouchačkou, na dálku aktivovanými bombami a absolutní absencí pudu sebezáchovy.

Ze Sebastiana by vážně nebyl špatný vraždící psychopat ve stylu Jasona Voorheese. Tomu ostatně odpovídá i datum vydání, které bylo stanoveno na pátek 13. října. Union otevře své brány na PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články