Warcraft III vyjde kompletně v češtině
zdroj: tisková zpráva

Warcraft III vyjde kompletně v češtině

8. 4. 2002 12:52 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Největší český distributor počítačových her nás před chvílí přes svou PR manažerku Báru Veselou informoval o velmi potěšující skutečnosti a to té, že toužebně očekávaná real-time strategie Warcraft III: Reign of Chaos u nás vyjde kompletně v českém jazyce! K vydání navíc dojde ve stejné době jako ve světě, tzn.

Warcraft Iii: Reign Of Chaos zdroj: tisková zpráva konkrétně 30.června letošního roku, o což se postará tým Cenegy pracující na kompletní lokalizaci přímo ve vývojovém centru Blizzardu v irském Dublinu.

    Napjatě očekávané pokračování slavné realtimové strategie přinese zásadní změny. Kromě jedinečného trojrozměrného zpracování zaujme titul hlavně větším množstvím prvků z RPG her. Warcraft III se tak má stát první hrou nového žánru Role Playing Strategy (RTS). Hráč ve Warcraftu III najde šest naprosto rozdílných stran, za které může bojovat a čtyři mocné rasy, kterým může velet. Jsou mezi nimi Noní Elfové, zničující Nemrtví, brutální Orkové nebo vznešení Lidé.
Kompletně lokalizovaná verze Warcraft III: Reign of Chaos bude stát 1599 Kč a samozřejmostí bude i český nebo slovenský manuál. Tuto real-time strategii od Blizzardu kandidující na hru roku jsme v únoru pořádně proklepli v betatestu, díky čemuž si u nás můžete přečíst hutné první dojmy z hraní po síti.
zdroj: CENEGA Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články