Vylepšené edice Ghost Recon 3 a Bone
zdroj: tisková zpráva

Vylepšené edice Ghost Recon 3 a Bone

6. 12. 2006 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jsme opět trochu pozadu.

Lokalizovanou PC verzi jarního trháku Ghost Recon 3: Advanced Warfighter u nás vypustí Playman až začátkem příštího roku (kompenzací se stane přítomnost delší dobu hotového CZ dabingu), ale už pozítří UbiSoft v EU znovuvydá tuto hru s nálepkou Game of the Year / Premium Edition (45 euro). Není to nijak přehnaně hypovací název, jelikož z hlediska prodejnosti šlo o jasný tahoun X360 platformy, pouze pro níž je tato edice určena.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Hlavním důvodem jejího vzniku je pochopitelně zabudování přídavku Chapter 2, který vám dovolí pokračovat v kooperativní kampani ve 4 misích v Nikarague. Vedle toho přináší předělávku osmi síťových map mj. do jiné denní doby, tři další módy (vč. Team Battle & Team Blind Siege), kanadskou a britskou kamufláž, čtyři nové tváře pro postavy a pětici "nových" zbraní (SR-25 SD, M468, M468/M320, AK-47 LMG, SCAR-H SV). Rozšíření Chapter 2 bylo dříve dostupné na Xbox Live za 1200 bodů a nyní tam je zlevněno na polovic (cca 200 Kč). Bonusem se stane 48hodinový trial-přístup na Xbox Live.

Jinou podobnou re-edicí je Bone: Director's Cut. Jedná se o kompilaci prvních dvou epizod kreslené adventury Bone, čili loňského Out from Boneville a letního The Great Cow Race, za zvýhodněnou cenu 20 dolarů (sólo by stály 26 USD). Novým obsahem v Director's Cut verzích je animovaný prolog na úvod hry pro objasnění příběhu, vylepšený dabing i model ženské protagonistky, větší stabilita, nastavitelné rozlišení a nějaké ty věty navíc v dialozích. Kdo už Bone vlastní z dřívějška, může si zmiňovaný update stáhnout zdarma z webu Telltale Games.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články