Vyhlášení soutěže o obal pro Empire Total War
zdroj: tisková zpráva

Vyhlášení soutěže o obal pro Empire Total War

6. 2. 2009 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Překvapili jste nás i CD Projekt počtem příspěvků a jejich kvalitou. Čí návrh tedy bude použitý na krabici? + VÍCE VÝHERCŮ

Obrázek zdroj: tisková zpráva Když jsme před necelými dvěma týdny vyhlásili soutěž o sběratelskou edici nadcházející strategie Empire: Total War, nečekali jsme, jak velký zájem o ni projevíte. Tím spíš, že úkol to nebyl zrovna lehký: vypátrat historicky přesnou vlajku a uniformu zemí Koruny české z doby, v níž se hra bude odehrávat, patřil k těm náročnějším soutěžním zadáním. Abychom se proto mohli alespoň částečně ovděčit za vaši pečlivou práci, rozhodli jsme se s CD Projektem nakonec do soutěže přihodit ještě další dvě ceny. Výherci jsou proto nakonec tři, a to sice:

  • 1. místo: Václav Macák, Okřešice za svůj návrh uniformy habsburské monarchie z doby vlády císařovny Marie Terezie (vítězný návrh zde) získává sběratelskou edici.

  • 2. místo: Roman Pospíšil, Kvasice za návrh vlajky s kombinací státních barev bílé a červné a přidaným znakem Českého království (vítězný návrh zde) vyhrává taktéž sběratelskou edici.

  • 3. místo: Jan Prokop, Praha za návrh celého obalu (zde) vyhrává standardní verzi hry.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
zleva práce Václava Macáka, Romana Pospíšila a Jana Prokopa

Vítězné práce Václava Macáka a Romana Pospíšila navíc kolegové z CD Projektu již přeposlali grafikům Segy, kteří na základě obou návrhů připravují obal české verze krabicového vydání hry. Všem výhercům tímto gratulujeme a zároveň děkujeme všem účastníkům za desítky příspěvků, které nám celý minulý týden posílali. Z návrhů sice ne vítězných, ale správných, proto námatkou vybíráme tři další:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
zleva návrhy od Lukáše Michalce, Michala Štibingera a Vladimíra Vaňka

Empire: Total War vyjde pro PC 4. března 2009 v kompletně české verzi, komu by se ale nelíbil dabing, bude si moci navolit některý z osmi dalších jazyků ve hře, pochopitelně včetně angličtiny - více v dojmech z bety a našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Soutěž o sběratelskou edici Empire Total War  [27.1.2009 20:20 - levis]
Český trailer na Empire Total War  [15.1.2009 19:19 - jd]
Dokument o boji za nezávislost v Empire Total War  [19.12.2008 14:14 - jd]
zdroj: PR

levis

Nejnovější články