Výherci Becherovka Game
zdroj: tisková zpráva

Výherci Becherovka Game

22. 12. 2000 11:42 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

V červnu tohoto roku vyhlásilo vedení společnosti Jan Becher soutěž pod názvem BECHEROVKA GAME.

V té šlo o to vytvořit počítačovou hru s tématikou Becherovky (jak jinak). Včera byly vyhlášeny výsledky a vítězem se stala trojice z Brna ve složení Jan Kottman, Tomáš Nevrtal a Vít Nováček se svou adventurou "Zázračný lék". Za vítězství obdrželi zajímavou částku 100 000 Kč, ale odměněni dárkovými balíčky byli i ostatní soutěžící. A o čem vítězná hra vlastně je?

Adventura Zázračný lék v sobě kombinuje 2D a 3D prvky. Hlavní postavou je Pepa Bechr, který musí do svých rukou získat zázračný lék - Becherovku - a zachránit tak svět.

Zvětšit Zvětšit Zvětšit

Celkem humorný námět, ale podívejte se, o čem byly další hry:

Vedle již zmíněného zázračného léku pro celý svět je to například parta mimozemšťanů snažící se ukradnout Becherovku pro svůj mejdan, zvláštní kurýr roznášející Becherovku po kancelářích za zády přísného šéfa nebo úprava hry PacMan, která umně využila tématiku produktů firmy Jan Becher v nově vytvořených zbraních a bonusech a zároveň umožňuje multiplayer po lokální síti.

Přestože je evidentní, že hlavním cílem organizátorů je propagace jejich Becherovky, musím tuto akci hodnotit kladně, neboť podněcuje vznik počítačových her u nás, což je jen dobře. O velkém zájmu mluví ostatně 29 soutěžních her, které si můžete zdarma stáhnout (!) a zahrát. A pokud byste se rádi podobné soutěže zúčastnili, vězte, že příští rok se bude soutěž opakovat, navíc s více cenami.

leon

Nejnovější články