Vesmírná strategie Haegemonia u Levelu 101
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná strategie Haegemonia u Levelu 101

30. 5. 2003 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Redaktor Levelu Martin Bach nám dnes odpoledne poslal tiskovou zprávu obsahující několik novinek, které by mohly zajímat i vás.

Předně byla spuštěna nová (zatím pouze pracovní) podoba jejich webových stránek, která nahradila dosavadní graficky pěkný, ale jinak trochu nepraktický design. Současně s tím byla oznámena i plná hra u stoprvního čísla papírového časopisu, který se dostane na pulty trafik příští pátek. Tou nebude nic menšího než vydařená vesmírná strategie Haegemonia: Legions of Iron CZ z loňského listopadu, která se u nás dosud oficiálně neprodávala a v naší recenzi získala i přes svou neoriginalitu slušné hodnocení 84%.

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Zřejmě největší překvapení se skrývá v DVD příloze LEVELu, na které tentokrát nenajdete „pouhých“ 4,7 GB dat, ale díky oboustrannému médiu se demoverze, trailery, mody, patche, atd. mohly roztáhnout na neuvěřitelných 8 GB! LEVEL se tak stal vůbec prvním časopisem u nás, který médium s touto obrovskou kapacitou přiložil – a stalo se tak navíc bez jakékoli cenové úpravy. A další překvapení? Na CD a DVD příloze najdete plnou verzi sotva půl roku staré vesmírné realtime strategie Haegemonia, kterou jsme pro vás navíc v šibeničním termínu přeložili do češtiny... [více]
Pokud vám nefungují dvě poslední plné hry přiložené u časopisu, tedy Wiggles a Broken Sword, řešení problémů naleznete na Level webu v sekci FAQ, a za zmínku tam stojí i sada čerstvých screenshotů z hororové akce Shade: Wrath of the Angels.
zdroj: Level

jd

Nejnovější články