Válečná RTS Rush for Berlin hotova
zdroj: tisková zpráva

Válečná RTS Rush for Berlin hotova

16. 5. 2006 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Paradox Interactive dnes oznámila dokončení vývoje válečné real-time strategie vývojářského týmu Stormregion - Rush for Berlin.

Rush for Berlin zdroj: tisková zpráva Tu jste si začátkem měsíce mohli vyzkoušet v singleplayerovém hratelném demu. Plná verze začne být k dostání od konce května. Rush for Berlin má svůj žánr obohatit o některé nové a inovativní prvky. Jejím základem je nový Gepard Engine vybavený pixel Shadery 3.0 a dodávající grafice foto-realistický ráz, poskytující kompletně destrukci poddajné prostředí, detailní model poničení vozidel a v neposlední řadě také nejrůznější efekty, včetně rozmarů počasí a střídání dne a noci, které budou mít přímý vliv na herní akci.

Rush for Berlin vám dá možnost v rámci boje o Berlín velet jednotkám americkým, britským, francouzským i sovětským. Zahrát si budete moci také Německou kampaň skýtající alternativní pohled na skutečné události. Jinak, mezi pěti multiplayerovými módy, které vám hra nabídne, budou například dva, které jste dosud nikde neviděli, a to R.U.S.H (Relentlessly Utilized Score Hunt) a R.I.S.K (Race-Intensive Strategic Kombat).

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články