Únorový playMOBIL s Juiced
zdroj: tisková zpráva

Únorový playMOBIL s Juiced

16. 2. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dnes na stánky dorazilo letošní druhé číslo časopisu playMOBIL.

Jeho obsah je rozdělen na dvě části, které se prolínají - jednak stručná zhodnocení mobilních java her či těch handheldových, druhak novinky a články z oblasti mobilních telefonů či jejich doplňků. Součástí časopisu za necelých 10 korun je nově rovněž bonus v podobě poukázky na stažení libovolné vyzváněcí melodie zdarma. Hlavní hrou čísla je závodní arkáda Juiced, kterou mnozí znají z PC a konzolí, ale v mobilním podání je prý mnohem zábavnější:

    Obrázek zdroj: tisková zpráva První, co vás při hraní praští do oka, bude pohádkově krásná grafika. Především samotná auta oplývají neuvěřitelnými detaily. Když se k tomu přidá ještě pěkná řádka prvků, které nikde jinde neuvidíte (za všechny jmenujme třeba jízdu v dešti), můžete si být jisti, že si Juiced zamilujete. Vizuální hody se však nemusejí vždy rovnat stejně přitažlivé hratelnosti. Možnosti, které se před vámi rozprostřou už při první procházce herním menu, ale můžeme směle označit za nekonečné. Chcete si zajet jeden závod, nebo zkusit štěstí v kariéře? Vyberete si sprint na krátké vzdálenosti, nebo dáte přednost delším tratím? Zkusíte štěstí proti jednomu závodníkovi, anebo risknete větší počet soupeřů? Chcete jet za sucha, nebo dáte přednost dešti? Konce to nemá. Hlavním žroutem času je kampaň neboli kariéra... [více v playMOBILu 2/2006]
Ani na dalších stránkách nejsou výjimkou články o povědomých titulech předělaných na mobily, jako například akce Red Faction, hry z červí série Worms, závodní MotoGP3, MX Unleashed, Destroy All Humans, klasika Turrican nebo hra Get Rich or Die Tryin' inspirovaná stejnojmenným filmem s 50 Centem v hlavní roli. playMOBIL si posvítil i na jednu z prvních mobilních MMORPG - TibiaME, která je bez měsíčních poplatků a v omezené verzi je k dispozici zdarma. Majitelé Nokia N-Gage se jinak dozví, že se mohou i nadále těšit na skvělé hry, ostatně verdikt nad Civilization je toho jasným důkazem. Bokem nezůstávají ani hráči s Nintendo DS a Sony PSP, pro které jsou připraveny recenze neméně zdařilých produktů. playMOBIL vedle testů nových telefonů přináší i téma věnované přenositelnosti mobilních čísel.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články