Thrillville od autorů Rollercoaster Tycoon 3
zdroj: tisková zpráva

Thrillville od autorů Rollercoaster Tycoon 3

9. 5. 2006 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Atari se stále topí ve finančních potížích a tak se jim dříve nakloněné studio Frontier Developments obrátilo na LucasArts, zdali by pro ně mohlo udělat takového nepřímého nástupce série Rollercoaster Tycoon, za jejímž třetím dílem tato britská vývojářská firma stála.

Slovo dalo slovo a vznikla dnes ohlášená hra jménem Thrillville. Opět v ní budete moci postavit svůj vysněný zábavní park, v čemž vás má omezovat pouze fantazie a představivost. Stovku pouťových atrakcí, včetně kolotočů, houpaček, centrifug, lochnesek nebo obřích kol, si i tentokrát vyzkoušíte na vlastní kůži.

Po parku se projdete po svých nebo - vůbec poprvé v tycoonech - si popovídáte se všemi jeho hosty a zjistíte tak, jak jsou spokojeni s nabízenou zábavou, nebo s nimi prohodíte pár vtipů. Jelikož ale půjde o ryze konzolový projekt, budování horských drah, kterých zde má být přes 75 různých druhů, dozná značného zjednodušení. Bude vymyšlené speciálně pro PS2, Xbox a PSP, díky čemuž dá zapomenout na složité rozhraní z dosavadních titulů na PC.

Bylo by však chybou myslet si, že celé Thrillville bude jen takovým klonem Rollercoaster Tycoonu 3 pro jiné platformy. Tvůrci zdůrazňují cílení na hráče všech věkových skupin, uživatelskou přítulnost a také prvky převzaté ze simulací či společenských her. To znamená přítomnost mnoha mini-her až pro čtyři hráče najednou - závody malých motokár, jízda na autodromu, arkádová střelnice, usednutí do vláčku nebo odběhnutí na minigolfové hřiště, kde si zahrajete na vámi navržených jamkách. To vše letos na podzim.

zdroj: FiringSquad

jd

Nejnovější články