The Sims: Hot Date a Rally Trophy gold
zdroj: tisková zpráva

The Sims: Hot Date a Rally Trophy gold

5. 11. 2001 15:42 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pokud by se mezi Vámi náhodou našel nějaký nespokojený remcal, který by zastával názor, že dva datadisky pro veleúspěšné The Sims bohatě stačí a že další rozšíření hry je jen pouhým taháním peněz z kapes hráčů, třetí přídavek s názvem Hot Date ho přesvědčí o opaku.

Zatímco první datadisk Livin' Large jen přidal spoustu nových předmětů a druhý addon House Party se zaměřil na sociální interakci na nejrůznějších večírcích, třetí přídavek s Hot Date by se klidně mohl prodávat jako zbrusu nová hra. Rozšíří totiž herní plochu o spoustu dalších lokací v přilehlém městě, kde se Vaši svěřenci můžou plně oddávat bezstarostnému flirtování a se svými "úlovky" se poté přesunou zpět do svých domovů, které jste jim pečlivě vybudovali. Jak tvůrci hry z Maxisu přišli na toto téma? Jak vyplývá z tototo interview na CGO, možná insprace vzešla z (nyní zrušeného) SimsVille, ale hlavní podíl na vzniku Hot Date mají samotní hráči, kteří se cítili omezeni svými příbytky a chtěli vyrazit podobně jako v reálném životě i někam ven nejen za zábavou.

The Sims: Hot Date se objeví na pultech amerických obchodů už za týden 13.listopadu (cena 30 dolarů, tedy o něco vyšší než klasický datadisk), z čehož má asi největší hrůzu Bergy, kterému tak do her na zrecenzování přibyde vedle Myth III: The Wolf Age, Battle Relams a Star Wars: Galactic Battlegrounds další titul :) Zatím si můžete přečíst jeho preview Hot Date:

Hlavní důraz (jak už sám název napovídá) bude kladen na setkávání Simíků. Budete si moci dávat schůzky jak s vlastní rodinou, tak se sousedy nebo si najít úplně novou známost. Logicky tedy budou nejatraktivnější rande různých pohlaví a následné namlouvání. Teď si ale říkám, vždyť ono nemusí jít jen o balení opačných pohlaví, z dosavadního hraní The Sims dobře víme, že zde mohou existovat i homosexuální vztahy, takže na své si přijde vlastně každý. Na druhou stranu najít si takového partnera asi nebude tak jednoduché jako u běžnějších heterosexuálních případů. V centru se jinak bude pohybovat velké množství lidí, budou to tzv. NPC postavy (nehratelné), se kterými budete navazovat nové kontakty. Tyto postavy se budou bud' generovat automaticky počítačem nebo si je budete moci vytvářet sami, případně i vyměňovat na homepage hry... více]

Pro pořádek ještě nezbývá než uvést, že v předchozích dnech byly ještě dokončeny velmi očekávané závody Rally Trophy od JoWoodu a historická strategie Europa Universalis II od Strategy First, takže se rozhodně nemusíte bát, že nebudete mít co hrát...

jd

Nejnovější články