Stahujte benchmark 3D Mark Vantage
zdroj: tisková zpráva

Stahujte benchmark 3D Mark Vantage

28. 4. 2008 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

A pokud nadupané techdemo na Vistách nerozchodíte, máme pro vás šestiminutovou nahrávku testů. + HD VIDEA

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jak jsme avizovali již v sobotu, nový 3D Mark Vantage je definitivně hotov a počínaje dneškem si můžete konečně stáhnout i demoverzi (450 MB, podmíněno uvedením emailové adresy). Pamatujte však na to, že program se dovolí spustit jedinkrát a že vedle nadupané hardwarové sestavy musíte být vlastníky Windows Vista. Další mirrory souboru najdete na Fileshack, Allround, PCGH, 4players, Winfuture nebo rumunských Computer Games.

Demo je příliš čerstvé na to, aby byla venku i videoo nahrávka v HD rozlišení, přesto však následující šestiminutové video (byť v trochu nižším frameratu) ukáže hlaví přednosti ukázky. "Jane Nash" začíná projížďkou vodního skútru, kterou následuje útěk hlavní hrdinky před palbu stráží. Roztomilá tvářička nakonec nasedne do vodního plavidla a pronásledována nepřátelskými skútry, vyjede z jeskyně a vznese se k oblakům.

zdroj: Archiv


3D Mark Vantage - Jane Nash nahrávka

zdroj: Archiv


3D Mark Vantage - New Calico nahrávka

To naopak ve vesmírném New Calico uvidíte na pozadí fantastických nebul a auror bitvu vesmírných stíhaček a gigantické mateřské lodi v asteroidovém poli, které se nejednou celé vznítí obrovským výbuchem plynu. Na třetí epizodu Hvězdných válek to ještě pořád nemá, ale některé scény vypadají setsakramentsky dobře. Celý test pak končí Merry Go Round neboli renderováním spousty malých letadélek nad kaňonem v poušti (kdy se nahrávající počítač ke konci div nezasekne při na pohled nejméně náročné scéně :)

Výzva do fóra: Jako obvykle oceňíme, když v diskusi pod článkem uvedete svojí hardwarovou sestavu a v testu získané body.

Update (22:13): Stream v nízké kvalitě a mizerném frameratu nahrazen dvojicí kvalitnějších videí původem z německého serveru PCGH hardware.
zdroj: PR, Youtube

levis

Nejnovější články