Sims 4 se k prvnímu výročí od vydání chlubí spoustou statistik
zdroj: tisková zpráva

Sims 4 se k prvnímu výročí od vydání chlubí spoustou statistik

4. 9. 2015 17:35 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv by se to nemuselo zdát, Sims stále patří mezi oblíbené stálice Electronic Arts. Že i se čtvrtým dílem tráví fanoušci spoustu času dokazuje i soubor statistik, které vydal Maxis u příležitosti prvního výročí vydání hry. Kupříkladu se tak dozvíte, že hráči za onen rok vytvořili 93 milionů simáků, což je jako populace Kanady, Švédska a Španělska dohromady.

Hráči u Sims 4 strávili 27 900 let, což by vydalo na 846 000 simovských let. Další statistiky vypovídají o tom, že hráči Sims jsou romantici. Nejoblíbenějšími vlastnostmi u simáků jsou na prvním místě romantika, na druhém veselí a na třetím aktivita. Prostě samé pozitivní věci, což jen podtrhuje další údaj uvádějící, že 27,5 milionů sňatků rozdrtilo 1,7 milionů rozvodů, což z místního světa dělá skoro idealistickou společnost. Kéž by se jí ta reálná byť jen blížila...

Na cudný simácký sex došlo celkem 235 000 000 krát a z toho 165 milionů postelových hrátek směřovalo k plození potomků. Natalitu trochu mírnila kmotřička Smrt, která si vzala na onen svět pět milionů simáků, přičemž 184 tisíc z nich nemilosrdně zahubily kraví rostliny. Nejčastějším povoláním byl technický guru, po něm kuchař a pak bavič. Prostě vaření baví každého. Nejvíce hráčů se pak rekrutuje, nepřekvapivě, z USA, Velké Británie a Německa.

sims4stats zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články