Shrnutí recenzí Soul Calibur IV
zdroj: tisková zpráva

Shrnutí recenzí Soul Calibur IV

31. 7. 2008 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Shrnutí prvních pochval a kritik, jež obdržel přicházející čtvrtý díl slavné bojovky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vydání čtvrtého dílu bojovky Soul Calibur je již za dveřmi a na internetu se už začínají objevovat první recenze, např. na Game Informer hru ohodnotil známkou 8,75/10, Gamespy (4,5/5) a konečně v britském EDGE (8/10). A jaké jsou jejich poznatky z hraní?

„Soul Calibur IV sice nemá vytříbenou kvalitu druhého dílu, na druhou stranu se mu však daří vylepšit mnohá úskalí dílu třetího. K tomu přidává i velmi zábavnou singleplayer hru a bezchybně implentuje online zápasy. Pakliže navíc vlastníte HD televizi, rozhodně si nesmíte nechat ujít to, jak skvěle vše vypadá v pohybu,“ tvrdí Game Informer. Hra je prý v mnoha směrech identická se svými předchůdci (hrdinové, sety úderů atd.), recenzenti však vyzdvihují výborný editor postav, v němž se dá lehce strávit víc času než v samotné aréně.

Naopak všichni nadávají na nově představené charaktery (především Vadera a Yodu ze Star Wars), které mají být ve většině případů špatně vybalancované. Standartní herní módy jako Versus nebo Arcade naštěstí stále vyžadují základní neupravené postavy, takže zde se nevyvážeností bát nemusíme. Další výtky směřují především na adresu špatně napsaného příběhu a občas až neposlouchatelného ozvučení (především výkřiky a třesk zbraní). Při online hraní se pak hra občas potýká s lagy, které se však rozhodně neobjevují v takové míře, aby kazily herní zážitek.

Soul Calibur IV vyjde na konzole Xbox 360 a PS3 již během zítřka – více v našem předchozím zpravodajství.

zdroj: uvedené_weby

campercz

Nejnovější články