Premiéra druhé epizody Star Wars se blíží
zdroj: tisková zpráva

Premiéra druhé epizody Star Wars se blíží

15. 5. 2002 19:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Za několik málo hodin bude zahájena slavnostní světová premiéra druhé epizody Hvězdných válek.

Epizoda II: Útok klonů (Attack of the Clones). Svou masivní reklamní kampaní pravděpodobně zasáhla asi každého čtenáře hlavních internetových magazínů a filmové servery se na poslední chvíli předhánějí s nejrozsáhlejšími speciály na toto téma. Asi nejvíce informací včetně popisu her s tématikou Star Wars najdete ve speciálu FilmWebu, dobře ale také poslouží speciály na serverech FilmPub, Objektivně a ten náš ve filmové rubrice Tiscali portálu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Epizoda 2 už byla díky novinářským projekcím takřka všude recenzována; z domácích webů to byly články opět na FilmPubu, FilmWebu, Tiscali, Objektivně nebo Cinemě od Františka Fuky. FilmPub jinak přinesl rozsáhlé preview a FilmWeb kupříkladu detailní popis celého světa Star Wars. Spoustu dalších informací o Hvězdných válkách a Expanded Universe naleznete na největší fansite filmu u nás - CSWU.

Na speciální půlnoční premiéru Epizody II můžete zajít například do multiplexů Ster Century - Velký Špalíček v Brně a Slovanský dům v Praze. V obou těchto kinech bude probíhat zároveň projekce dabované a titulkované verze a to se začátkem pět minut po půlnoci ze středy na čtvrtek. Půlnoční premiéra se začátkem projekce v 0:01 bude probíhat v kinech CineStaru v Hradci Králové, Ostravě a Českých Budějovicích (thx to Objektivne). Do všech ostatních kin se Star Wars dostanou jako obvykle ve čtvrtek večer, ale valná většina lístků je nyní už vyprodána.

levis

Nejnovější články