Překlad textu SW: KoTOR 2 dokončen
zdroj: tisková zpráva

Překlad textu SW: KoTOR 2 dokončen

3. 4. 2006 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Při dnešní novinkové bídě přijde vhod alespoň to, že se nám z Martina "KOVIho" Kováře zrovna podařilo vymámit nějaké střípky o aktuálním stavu dlouhotrvajícího překladu Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

Jak uvedl, práce na počeštění tohoto rozsáhlého sci-fi RPG pomalu spějí ke zdárnému konci. Díky faktu, že nejen on momentálně věnuje tomuto projektu nějaký čas skoro každý den v týdnu, byl už samotný překlad dokončen a nyní zbývá zkontrolovat poslední 4% textu. To potrvá odhadem do poloviny dubna a následně začne závěrečná, přibližně měsíční, fáze betatestu. Pokud vše půjde podle plánu (včetně pár zatím tajných překvapení :), dostane se tato čeština do rukou prvním hráčům - tzn. majitelům originálky z Tiscali Gameshopu/(X)zone - koncem května. Více případně v diskusním fóru na Lapiduchu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kdo se dříve snažil o nemístné žertíky, že se asi KoTOR 2 CZ nestihne před vydáním třetího dílu, toho nepotěší víkendová SMSka (čti: věc v rubrice Krátké zprávy). Podle ní by Obsidian Entertainment rádi udělali KoTOR 3 / jednají o něm už od roku 2004 a chtěli ho začít připravovat po finišnutí dvojky v zimě 2005, ale LucasArts se k odmávání pokračování stále nemohou rozhoupat a vývoj tím trojky pádem ještě nezačal.
zdroj: vlastní, TVG

jd

Nejnovější články