Praštěná akce Bad Day L.A. hotova
zdroj: tisková zpráva

Praštěná akce Bad Day L.A. hotova

23. 8. 2006 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Někdy je to tak, že vyjde nejdříve tisková zpráva o dokončení hry a následně pak demo, jindy zase tak, že se hráči dočkají nejprve hratelné ukázky a pak až je oznámen status hotovo.

Bad Day L.A. zdroj: tisková zpráva Zatímco první případ bychom mohli vztáhnout například na RTS Joint Task Force, ten druhý se evidentně týká third-person akce Bad Day L.A. Její demoverzi jste si mohli vyzkoušet minulý týden (načež jste si mohli přečíst i jak se hrála), tisková zpráva byla společností Aspyr Media vydána včera a plná hra se podle ní začne ve Státech prodávat příští týden.

Bad Day L.A. má na svědomí známý designér American McGee, který o svém díle tvrdí, že jde o satiru postavenou na "kultuře strachu", která v posledních letech vládne Americe. Hra prý byla navržena pro každého hráče od 18 let a cílem bylo nabídnout čistou akci a zábavu. Očekávat od ní máte komediální akci, chaotický management, unikátní Kozyndanův grafický styl, ironický příběh a dost praštěné až surrealistické situace, do nichž se obyvatelé herního světa v průběhu hraní dostanou. Děj se odehrává v rámci deseti levelů situovaných do města Los Angeles, které čeká příval nejrůznějších katastrof. Hráči jsou vsazeni do role Anthonyho Williamse, bezdomovce z vlastní vůle. Vaším úkolem bude v první řadě ochránit sebe sama, ale nakonec na vás bude i snaha o záchranu lidstva. Čelit budete muset zombíkům, teroristům, výtržnostem, zemětřesení, sprškám meteoritů, a dalším podobným věcem. Naštěstí nebudete mít holé ruce. K dispozici vám bude arzenál byť trochu zvláštních zbraní. K tomu zde bude možnost přibrat k sobě až čtyři partnery s vlastní sadou speciálních schopností.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články