Playlogic - Alpha Black Zero 2, Project Snap
zdroj: tisková zpráva

Playlogic - Alpha Black Zero 2, Project Snap

29. 11. 2003 17:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Playlogic oznámila v rámci svého vydavatelského plánu i několik zcela nových projektů.

Než se k nim ale dostaneme, zde jsou hry, se kterými se jejím prostřednictvím seznámíte v únoru nebo březnu příštího roku - Cyclone Circus (PS2), Xyanide (Xbox Live/GBA/mobily), Alpha Black Zero (PC) a Airborne Troops (PS2/PC). Pro Playlogic je vyvíjena i pohádková akční adventura s názvem Inuits, která vás zavede do říše ledových ker a sněhových vloček. Dříve byla známá i jako White Fear. Tato hra vzniká v dílnách společnosti Widescreen Games, ovšem jejího vydání se nedočkáte dříve, než za rok.

Nové tituly vyjdou také buď až v pozdějším průběhu roku 2004 nebo až v roce 2005. Konkrétně jde o hru s pracovním názvem Project Snap, která míří na PS2, Xbox i PC. Podrobnosti nebyly odhaleny prý proto, že do ní společnost Playlogic vkládá veliké naděje a je si jistá, že přijde úspěch. Majitelé PCéček se navíc mohou těšit i na další pokračování taktické střílečky Alpha Black Zero. To by se mohlo objevit už na konci příštího roku a obsahovat spoustu nových záležitostí, včetně misí, vozidel, atd. Hráči se opět vžijí do role poručíka Kylea Hardlawse. Vývojem této hry se zabývá haagské studio Khaeon.

Playlogic také oznámila, že se chystá příští rok vydat závodní hru pro Portable Playstation, neboli PSP. Získala prý oficiální licenci od Sony s tím, že tato hra bude moci vyjít spolu s uvedením nového handheldu na trh. Tvorbou projektu, který dostal prostý název PSP Racing, se zabývají vývojáři z Engine Software. Podrobnosti se prý dozvíme na začátku 2004. Poslední oznámení se týká střílečky Xyanide, která se objeví nejen ve verzi pro Xbox a GBA, ale také ve verzi pro Nokiu N-Gage. Konvertováním hry pro tuto relativně novou platformu bylo pověřeno studio Overloaded Pocket Media.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články