Operation Flashpoint: Game of the Year Edition
zdroj: tisková zpráva

Operation Flashpoint: Game of the Year Edition

28. 8. 2002 20:02 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Novinka, kterou ještě před Vánoci hodlají vydat Bohemia Interactive Studio a Codemasters, je Operation Flashpoint: Game of the Year Edition - tedy kompletní balíček všeho, co kdy v souvislosti z Flashpointem oficiálně vzniklo.
Základem edice bude samozřejmě původní hra, která se velice dlouho držela na prodejní špičce a dodnes je jejími legálními majiteli přes milion hráčů.

Operation Flashpoint: Cold War Crisis zdroj: tisková zpráva Flashpoint bude samozřejmě vybaven všemi svými upgrady, které si jinak hráči museli stahovat z internetu, či (ty první) zakoupit společně s datadiskem Red Hammer. Také tento první expansion pack, který obsahuje kampaň za ruskou stranu a na kterém místo BIS pracoval vývojářský tým najatý Codemasters, bude součástí GOTY edice. Chybět nemůže ani poslední novinka, v červnu vydaný Resistance, který mnozí považují za první pořádný datadisk a jiní zase soudí, že jeho meze dokonce překročila. O tom, že Resistance byla trefa do černého, svědčí i prodejnost. Ačkoliv mi Marek Španěl nechtěl prozradit žádná přesná čísla, počet prodaných kusů se zatím pohybuje v mezích optimistického očekávání, tedy kolem 30% samotného Flashpointu.

Ptáte se, kolik to celé bude stát ? V Británii cca Ł34.99, tedy zhruba 1680 Kč (kupující ušetří asi Ł30, než kdyby kupovali vše zvlášť). Ovšem přepočítávat cenu na českou měnu nemá nyní patrně žádný význam, o lokalizaci u nás rozhoduje Cenega, a ta prozatím českou verzi OFP GOTY edice nechystá. Možné však je, že se jí dočkáme, ostatně, zkompletovat již lokalizované produkty by nemuselo být až tak obtížné. Anglická verze pak vychází na podzim a patrně ji pod stromečkem najde nejeden šťastlivec, který s Flashpointem teprve začíná.

P.S. možná by nebylo špatné přiložit k této re-edici i výborný ČSLA addon od Maa a Leona, kteří spravují specializovanou fansite Flashpoint.Tiscali.cz :)

zdroj: Worthplaying a vlastní zpráva

kate

Nejnovější články