Operation Flashpoint 2 až rovnou česky nebo vůbec
zdroj: tisková zpráva

Operation Flashpoint 2 až rovnou česky nebo vůbec

5. 10. 2009 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Než aby anglická PC verze dorazila až za měsíc, rozhodl se od ní CD Projekt upustit a jedná o překladu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva (TISKOVÁ ZPRÁVA) - Všem příznivcům vojenských her přinášíme špatné zprávy. Navzdory původním plánům se nepodařilo zajistit dodávku PC hry Operation Flashpoint: Dragon Rising pro český a slovenský trh včas na den světové premiéry, která byla stanovena na tento pátek, 9. října 2009. Dle zpráv ze společnosti Codemasters mohou hry dorazit do našich obchodů nejdříve za měsíc.

Společnost CD Projekt se tedy rozhodla od vydání anglické PC verze zcela upustit, ačkoliv již spustila marketingovou kampaň na podporu prodeje tohoto titulu. V době, kdy by totiž mohla hru na trh konečně uvést, bude již většina obchodů zásobena z jiných zdrojů.

Z tohoto důvodu se společnost CD Projekt taktéž rozhodla upustit od přípravy dříve ohlášeného patche s českou lokalizací. Probíhají však intenzivní jednání s Codemasters o co nejdřívějším vytvoření české verze hry. O výsledcích těchto jednání vás budeme v dohledné době informovat. Dodejme, že výše uvedené potíže se týkají PC verze hry Operation Flashpoint: Dragon Rising. Verze pro PS3 a X360 budou naskladněny tento týden, jak se původně plánovalo. Nový sniper trailer:


Více o této hře, jejíž video-recenzi právě začínáme připravovat, v dojmech a kompletním zpravodajství:

Shrnutí prvních recenzí Operation Flashpoint 2  [29.9.2009 15:15 - jd]
Multiplayer z Operation Flashpoint 2  [18.9.2009 19:19 - levis]
Hardwarové nároky Operation Flashpoint 2  [14.8.2009 16:16 - levis]

zdroj: PR

jd

Nejnovější články