Konečně jsem se dnes dostal k výměně anketní otázky v levém sloupku pod menu a jelikož mě zrovna nic lepšího nenapadlo, rozhodl jsem se zjistit, jaký je poměr mezi našimi čtenáři tíhnoucími konzervativně ke starému dobrému Intelu a těmi, kteří se odhodlali k přechodu na mnohem levnější a často i rychlejší řešení od konkurenčního AMD.
Já osobně vlastním počítač s Intel Pentium III 800Mhz a i když mám už pár měsíců na stole Athlon XP s deskou a pamětí, stále jsem se ještě kvůli moc práci nedostal k jeho postavení aneb držím se nepsaného pravidla, že co funguje, na to se raději nemá sahat :)
Jaký máte procesor?
- Intel 486 nebo horší
- Intel Pentium
- Intel Pentium II
- Intel Pentium III
- Intel Pentium IV
- Intel Celeron
- AMD K6 nebo horší
- AMD Duron
- AMD Athlon
- AMD Athlon XP
- jiný
Samozřejmě nesmím zapomenout ani na výsledky ankety předchozí, kde jsme se vás ptali na to, jak často hrajete online hry přes internet. Zajímavé je, že shodně dvacet procent respondentů odpovědělo, že hrají každý den nebo na to nemají linku. Zde jsou kompletní výsledky, z nichž vyplývá, že zhruba půlka lidí hry přes internet hraje a ten zbytek nikoliv.
zdroj:
tisková zpráva
Díky za vaše hlasování, budeme to brát v zřetel při úvahách o případném rozjetí nějakých herních serverů přímo v Tiscali, což by zaručilo maximální možnou rychlost pro hráče připojené přes dial-up a naší službu internetu zdarma.
jd