Nosferatu a Beyond Divinity s českými titulky
zdroj: tisková zpráva

Nosferatu a Beyond Divinity s českými titulky

20. 11. 2003 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Cenega Czech dnes prostřednictvím oficiální tiskové zprávy oznámila, že podepsala smlouvu se společností PAN Vision na distribuci hororové first-person akce pro PC Nosferatu: The Wrath of Malachi.

Hra by měla být opatřena českými titulky a objevit na pultech domácích obchodů 30. ledna 2004 v plánované ceně 599 Kč (na GameShopu za zvýhodněných 559 Kč).

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Aristokratická rodina Pattersonů, která kdysi patřila mezi britskou smetánku přijíždí na Malachi – sídlo rumunského knížete, aby zde provdala svou nejstarší dceru. Hráč se vžije do postavy bratra nevěsty, který dorazí na hrad doráží později a postupně zjišťuje děsivou pravdu, že všichni jeho příbuzní jsou v temném hradě uvězněni. Hráči se mohou těšit na napínavý příběh, který se odehrává v tajemném hradě kdesi v Rumunsku. Obrovský gotický hrad se stovkami místností a řadou opravdu děsivých překvapení navozuje strašidelnou atmosféru a díky náhodnému generátoru architektury je hra pokaždé jiná.
Jak jste se mohli dočíst v naší recenzi (72%), z původně béčkové střílečky se vyklubala docela solidní záležitost, která se pyšní strašidelnou atmosférou, ale někoho naopak může odradit slabší grafikou. Přesto i průměr třinácti dosud publikovaných recenzí ve světě vyzněl na GameRankings ve prospěch Nosferatu (78%), což už asi nebude náhoda.

Druhou dnes oznámenou novinkou od Cenegy je připravované isometrické RPG Riftrunner (Beyond Divinity), kterým vývojářská společnost Larian Studios nepřímo naváže na svou loňskou prvotinu Divine Divinity. I Riftrunner se dočká lokalizace ve formě českých titulků a to přesně 15. února 2004, kdy si hru budete moci koupit za 999 Kč v kamenných obchodech nebo za 899 Kč na našem internetovém obchodu. Případní zájemci se o hře mohou dozvědět více informací z nedávného rozhovoru s tvůrci anebo z tiskové zprávy níže:
    Obrázek zdroj: tisková zpráva Hlavní hrdina svádí neustálý souboj se zlem. Při boji s jedním mocným nekromancerem je uvrhnut do jiné dimenze, kde je jeho duše připoutána k temnému rytíři. Společně se musí vydat na dlouhé dobrodružství a zrušit kletbu, která je oba sužuje… Hráči se mohou těšit na akční RPG hru, zasazenou do světa hry Divine Divinity s vylepšenou grafikou, která zahrnuje 3D postavy, vyšší rozlišení a detailní zoom.
Na závěr nezbývá než doufat, aby oba překlady do češtiny skutečně vznikly a nedopadlo to jako například se strategií Railroad Tycoon 3. Tu stejný distributor v říjnu ohlásil v lokalizované verzi, ale jak jsme v pondělí náhodou zjistili při editování recenze, žádná čeština nakonec bohužel nebude a hra se u nás začne prodávat někdy v prosinci v originálním anglickém znění.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Skluz oproti slibovanému 15. listopadu by se ještě dal překousnout, avšak horší je to s koncovou maloobchodní cenou, která původně měla být u RT3 CZ 999 Kč a nyní se zvedla na 1399 Kč. Všichni zákazníci, kteří si tento titul dříve předobjednali z GameShopu (a nebylo jich málo díky slušné ceně 899 Kč), od nás dnes obdrží e-mail s dotazem, jestli jejich zájem o koupi trvá i po změně podmínek Cenegou.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články