Monkey Island 2 na CryEngine
zdroj: tisková zpráva

Monkey Island 2 na CryEngine

22. 9. 2009 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jak by druhý díl klasické adventury od LucasArts vypadal na enginu Crysis? OBRÁZKY & VIDEO

V našem zpravodajství se už dobrých pár let z principu nevěnujeme ani sebelepším módům, ale pro jednou uděláme výjimku; a to nejen proto, že technicky dokonalý CryEngine si o to přímo říká, ale i z toho důvodu, že v případě projektu Monkey Island CryEngine může jít takříkajíc o hru ve hře. Proč že ten podmiňovací čas? Inu, v současné fázi jde spíš o takovou kuriozitu než totální konverzi - ale podívejte se sami:

zdroj: Archiv


Monkey Island na CryEnginu

Oblíbený modder Loneclone se zkrátka rozhodl s pomocí editačních nástrojů z Crysis vytvořit předělávku úvodní pasáže z druhého dílu legendární adventury Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge. Jistě ne náhodou čerstvě poté, co LucasArts vydali "remasterovanou" podobu prvního dílu ve vysokém rozlišení pro Xbox Live a PlayStation Network.

Ta je samozřejmě na pohled půvabná, ale je třeba uznat, že kdyby si Loneclone našel čas, lidi a také peníze na celou konverzi, jistě by se jeho práce s oficiální konverzí měřit nemohla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
tři ilustrační screenshoty

Ale nic z toho se asi nestane a tak Loneclone nanejvýš slibuje, že celou úroveň později uvolní ke stažení pro ty, kteří mají originálku Crysis či Crysis Warhead (tzn. jediné, co je potřeba k načtení levelu do hry) - více na oficiálním webu autora.
zdroj: Loneclone.de

levis

Nejnovější články