MMORPG Shadowbane je hotova
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Shadowbane je hotova

6. 3. 2003 3:03 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft Entertainment dnes oznámili radostnou novinu pro všechny, kdo našli zalíbení v masivně multiplayerových online hrách, obzvláště těch fantasy.

Shadowbane zdroj: tisková zpráva Dlouhotrvající vývoj MMORPG Shadowbane dospěl do své konečné fáze a hra byla prohlášena za gold. WolfPack Studios, kteří se celé ty dlouhé měsíce a roky s tímto svým dítkem piplali, tak mohou složit ruce do klína a pozorovat, jak si toto dílo povede. Od 25. března by prý mělo být již v prodeji jak ve verzi pro PC, tak také pro Macintosh.

Ve vybraných obchodech je možné si Shadowbane předobjednat, přičemž jde o limitovanou edici, která svým šťastným majitelům poskytne exkluzivní přístup ke třem vybraným rasám: Minotaur, Aracoix a Centaur. Tento titul kombinuje prvky RPG s prvky strategickými, jako je např. management chodu města, sestavování armády, válčení a ekonomický rozvoj. Shadowbane je zároveň ale první hrou tohoto druhu, která obsahuje dynamický model vytváření světa, v němž každá hráčova akce a rozhodnutí budou mít přímý vliv na historii, politiku či krajinu herního světa.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články