Jaké hry přinesou Playman a TopCD?
zdroj: tisková zpráva

Jaké hry přinesou Playman a TopCD?

27. 4. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

S pravidelným dotazem "Co právě chystáte?" jsme oslovili dva domácí distributory.

Jednak Playmana, zastupujícího u nás UbiSoft, a dále TopCD (US Action), známé agresivní cenovou politikou 299 Kč pro všechny své tituly. Od Playmana se již zítra dočkáme kompletně lokalizované (včetně dabingu) akce Prince of Persia: Dva trůny (CZ trailer) a někdy v polovině května anglického Ghost Recon 3: Advanced Warfighter, jehož česká verze prý vypadá spíš až na září. Koncem května pak přijdou na trh dvě předělávky konzolových hitů na PC - Resident Evil 4 a Devil May Cry 3 - na něž v červnu navážou česky otitulkované hry z konce zimy, Rainbow Six: Lockdown a Blazing Angels: Squadrons of WW2. Stejný lokalizační záměr má tento vydavatel s Raymanem 4 plánovaným na Vánoce, kdy doveze i třetí Brothers in Arms: Hell's Highway za cenu nepřesahující tisícovku (info o letním vydání této hry bylo nepřesné kvůli špatnému překladu "holiday season" z tiskovky). Většinu uvedených titulů od Playmana můžete již nyní předobjednávat z GameShopu.

Release-list ostravských TopCD je znatelně delší a jeho kladem je uvádění aktuálního stavu výroby každé hry, ale zase se nejedná o takové trháky. Pověstnou výjimku představují na letní prázdniny plánovaný FlatOut 2 (lokalizace textů ve hře a instalátoru je hotova, čeká se na implementaci u vývojářů), eventuálně i hororová adventura Pathologic (3. kvartál 2006, překládá se, nyní jsou na 60%, ale je to údajně na dlouho). Pro nejbližší týdny slibuje tato společnost dva roky starou fantasy RTS Warlords Battlecry 3 CZ (tvůrci snad konečně odstraní závažnou chybu v .exe souboru, která způsobuje padání hry po zobrazení deníku), domácí vláčky Loco Mania CZ (20.5., připravují se podklady pro výrobu), logickou hru Sudoku Challenge (10.5.) a third-person stealth akci The Plan CZ (30.4. se prý nestíhá).

V červnu bychom se měli setkat s počeštěnou podobou mixu simulátoru a RTS z druhé světové války Pacific Storm (probíhá korektura), isometrické sci-fi řežby Shadowgrounds (překládá se) a záchranářské simulace Emergency 4 (už mají lokalizační kit). Do budoucna potom TopCD počítají mimojiné se šachovým simulátorem Fritz 9, 3D adventurou Bonzo, třemi strategiemi od Monte Cristo (City Life, Fire Department 3, War on Terror) a stejným počtem titulů od Russobit (Alfa Antiterror, Neuro, Officers). Skoro všechny si opět můžete pořídit za pouhých pár stovek z patřičné sekce našeho internetového obchodu.

zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články