Invex, hry a zábava - shrnutí
zdroj: tisková zpráva

Invex, hry a zábava - shrnutí

11. 10. 2002 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dnešním dnem veletrh Invex končí a jako rozloučení i menší rekapitulaci jsme posbírali několik herních nebo všeobecných informací z celého týdne.

Pro všechny SMSkaře pořádalo včera regionální rádio Krokodýl a agentura Efekt Media soutěž o nejrychlejšího písaře zpráv. Za jak dlouho myslíte, že byste stihli přepsat zprávu "Jsem v Brně a čekám na nádraží. Hraje tady rádio KROKODÝL, tak si aspoň příjemně vyplním to čekání. Hrají perfektní muziku a teď hlásili, že bude nějaká soutěž"? Devatenáctiletý výherce to na svém telefonu Motorola V 100 stihl za 52,30 sekund. Odměnou se mu stala Nokia 3310, luxusní kazeta Hugo Boss a zahraniční zájezd.

Okolo zábavy se točilo také letošní vyhodnocení programátorské soutěže Baltík a Baltazar. Převážná většina oceněných mladých tvůrců se zabývala právě hrami a hříčkami. Mezi prvními oceněnými se umístily šachy a hra Červi, v níž má každý účastník svého červa a snaží se ukousnout ocásek soupeřům :) V mladší kategorii vyhrál Soubor nejznámějších deskových her, samozřejmě v elektronické podobě. Vítězové z každé kategorie si odnesli notebooky Toshiba. Podrobné výsledky, fotografie i všechny programy ke stažení naleznete na stránkách pořadatele SGP.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Trochu osobnější pohled na dvojici vítezů WCG národního finále, konkrétně na českého a slovenského reprezentanta v Quake 3: Arena dnes přinesly oficiální stránky Invexu. Jak jste se mohli dozvědět už z naší turnajové reportáže, vítězi se stali Čech Tyfoon (15) a Slovák Jocko (17). Oba spolu s nejlepšími z ostatních kategorií pojedou na finále v Koreji. Tyfoon tvrdí, že průměrně tráví u počítače tři hodiny denně: "Přijdu ze školy, hoďku nebo dvě si zdřímnu a pak si sednu k počítači. Před tímto turnajem jsem si zahrál trochu víc a pustil jsem si pár demo snímků se zápasy dobrých světových hráčů." Jocko prý trénuje jen hodinku denně: "Hraju už asi osm roků a specializuju se na Quaka, takže už toho mám hodně nahráno". Jim i všem ostatním budeme držet na WCG palce.

zdroj: BVV, SGP, PG, vlastní zpráva

kate

Nejnovější články