Interaktivní web o The Order: 1886 nabízí spoustou informací o hře
zdroj: tisková zpráva

Interaktivní web o The Order: 1886 nabízí spoustou informací o hře

4. 2. 2015 17:45 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Vydání The Order: 1886 je prakticky za dveřmi a tvůrci lákají na interaktivní webovou stránku, přibližující svět hry, příběhové pozadí, postavy a vůbec nabízí krásný vhled do toho, co hráče od 20. února čeká a v případě štědré peněženky také nemine. A nejlepší na tom je, že kdo si jednotlivé položky stránky projde, může dostat odměnu v podobě pozadí pro svoji PS4.

Dozvědět se tak můžeme s předstihem, čím je rok 1886 zajímavý, a proč je významný nejen pro vývojáře. Většina příspěvků na stránce je vyvedena formou již viděných trailerů nebo prostřihů z nich. Nově se však můžete podívat na historickou mapu Londýna s několika vypíchnutými lokacemi, které našeptávají i to, kam všude se ve hře podíváme.

Vedle videí se také u všech zastávek můžeme podívat na krátké doprovodné texty o světě hry a stáhnout si lze i tematické wallpapery. Pokud je tedy The Order: 1886 tím titulem, kterého se již teď nemůžete dočkat, tak směle do toho. Ready at Dawn nabízejí líbivou ochutnávku a zajímavý vhled do univerza alternativního Londýna zmítaného odvěkým bojem lidí s rasou míšenců a nově také tlupou rebelů, jež s nimi pravděpodobně také kolaborují. Těšit se však vedle soubojů můžeme i na úžasnou technickou revoluci ve hře ztělesněnou povědomým chlapíkem jménem Nikola Tesla.

Bonusově se též můžete na videu podívat, co obsahuje sběratelská edice hry.

Nejnovější články