Hidden & Dangerous Deluxe česky v Levelu
zdroj: tisková zpráva

Hidden & Dangerous Deluxe česky v Levelu

13. 5. 2002 7:07 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Květnové číslo časopisu Level je od pátku v prodeji a při té příležitosti Vám konečně můžeme prozradit jednu skvělou zprávu týkající se přiložené hry u dalšího čísla, které vyjde skoro přesně za měsíc (14.6.).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Onou peckou totiž nebude nic menšího, než plná verze hry Hidden & Dangerous Deluxe kompletně v češtině včetně dabingu! Deluxe edice této výborné taktické akce z prostředí druhé světové války od Illusion Softworks a Lonely Cat Games vyšla ve světě koncem března a za její hlavní přednost se dá považovat modernizovaný Insanity 3D engine, který by měl zabránit největšímu neduhu původní verze H&D a to častému padání. Hra nyní běží na všech platformách včetně Windows 2000/XP, podporuje některé vlastnosti nových 3D karet (přes DirectX 8.1) a také umožňuje hlasovou komunikaci v multiplayeru. Každého jistě potěší i obsažení datadisku Fight for Freedom, takže v celkovém součtu si v Hidden & Dangerous Deluxe (screenshoty) užijete rovných 32 misí a to jen za 179 Kč.

Červnový Level kromě toho překvapí další novinkou v domácích poměrech, neboť si budete moci výjimečně vybrat, zdali si koupit časopis s klasickými 2 CD nebo s DVD. Na něm najdete necelých 5 GB dat, z nichž největší krajíc ukousnou materiály z herní výstavy E3 v Los Angeles, trial-verze různých onlinovek (Asheron's Call, Lineage atd.) nebo video-trailery. Detaily o ceně časopisu ve vyjádření Wandy Prokopové z Vogel Publishing (zdroj: Mageo):

    Tím, ze vydáváme červnový Level i v DVD verzi, se snažíme zjistit zájem našich čtenářů o tento nový produkt. Vzhledem k tomu, že verze s DVD je výrobně dražší, bude dražší i Level s DVD a to 219 Kč. V předplatném máte předplacený pouze Level s 2 CD, ale pokud byste měl zájem, bude v Levelu vložen kupón, na který si DVD můžete závazně objednat na dobírku za 40 Kč. Cena 40 Kč je přesně rozdíl mezi cenou Levelu s 2 CD (179,-) a cenou Levelu s DVD (219,-). Každopádně plánujeme ke konci roku vydávat i Level s DVD, teď v červnu je to pouze jednorázová akce.
Na závěr ještě stojí za zmínku to nejzajímavější, co najdete v současném květnovém čísle časopisu - rozhovor s Markem Španělem (designér Operation Flashpoint), dojmy z Duke Nukem: Manhattan Project a F1 2002, návody pro Wizardy 8 a Wiggles nebo první recenzi Křižáků, což je český název pro strategii Knights of the Cross od Cenegy.
zdroj: Level

jd

Nejnovější články