Herní workshop v Roxy již podruhé
zdroj: tisková zpráva

Herní workshop v Roxy již podruhé

15. 1. 2005 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Příští víkend ve dnech 21.

až 22. ledna se v pražském klubu Roxy opět uskuteční herní workshop (přednášky, projekce, diskuse) s názvem Inside of the Game - počítačové hry včera, dnes a zítra, který připravuje brněnské vývojářské studio Altar Interactive společně se zástupci FAMU (katedra animace).

Dvoudenní workshop je určen především zájemcům o moderní způsoby vyprávění, nejen z řad amatérských tvůrců počítačových her, ale i studentů filmových škol a animátorů na volné noze. Účelem akce je otevřená diskuze a výměna názorů scénáristů, grafiků, animátorů a dalších tvůrců, kteří vizualizují svoje představy pomocí kamery, herní konzole nebo internetu. Debata se ale nebude točit jen kolem animačních technik, funkce střihu, virtuální kamery apod., ale třeba i okolo japonských komiksů a jakékoliv další inspirace, která tvůrce motivuje v jejich práci.

Více informací včetně detailů o čase konání se můžete dozvědět ze stránek Roxy. Přímo na místě si bude možno také vyzkoušet poslední hity na herních konzolích třetí generace.

zdroj: PR

kate

Nejnovější články