DS9: The Fallen gold
zdroj: tisková zpráva

DS9: The Fallen gold

9. 11. 2000 22:26 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Po několika odkladech byla dnes hra DS9: The Fallen prohlášena firmou Simon & Schuster za dokončenou (tisková zpráva) a vyjde příští týden.

Deep Space Nine: The Fallen zdroj: tisková zpráva Jedná se o akční adventuru viděnou z pohledu třetí osoby, která se odehrává ve světě Star Trek: Deep Space Nine a má k tomu samozřejmě patřičnou licensi od Paramount Pictures. Díky použitému Unreal Tournament enginu se tedy DS9: The Fallen podobá například Rune, jen si musíte vyměnit vikinga Ragnara za jednu ze tří postav a nahradit polorozbořené chrámy za sci-fi prostředí vesmírných lodí. Více se o hře dozvíte v prvních dojmech z hratelného dema zde:

The Fallen začíná na místě ztroskotání USS Ulysses - respektive u záchranných modulů - vaším úkolem je najít všechny naváděcí majáky a posádku. Jak tak jdete - hra náhle plynule přejde ve video sekvenci v enginu hry a pak zase nazpět (tedy čtvrtá věc společná s Elite Force). Zabijete pár příšerek, zaplavete si, najdete první maják, spoustu mrtvých členů posádky USS Ulysses a pak narazíte. Narazíte na Jem’Hadary - což je kasta válečníků mocnosti zvané Dominion, která se objevila už v druhé sezóně Deep Space 9 a od té doby prakticky kontroluje děj... Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články