Dragon Throne&Desert Siege&Carnivores gold
zdroj: tisková zpráva

Dragon Throne&Desert Siege&Carnivores gold

15. 3. 2002 0:29 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dnešní noc je ve znamení zlatých her.

Během chvíle se totiž na noční obloze vyrojily hned tři hvězdy, které jejich vydavatelé označili za dokončené. Prvním z nich je Dragon Throne: Battle of Red Cliffs - real-time strategie od Object Software zaměřená na čínskou historii, která by se mela v obchodech celého světa objevit 26. března. V severní Americe se vydání zhostila společnost Infogrames, kdo se této povinnosti ujal v Evropě a jinde ve světě, prý bude oznámeno později. Dragon Throne svým příznivcům přinese tři kampaně, v nichž si vyzkoušíte své schopnosti coby jeden ze tří válečníků (Liu Bei, Sun Quan or Cao Cao) a velitel královského vojska vedoucího válku o nadvládu. Unikátním bude v této hře "multi-map system" neboli systém, který Vám hráči umožní se přepínat se mezi bitvami a sledovat tak pohodlněji akce na různých místech zároveň.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Dragon Throne / Desert Siege / Cityscape

Druhým a neméně zajímavým titulem je Ghost Recon: Desert Siege od Red Storm Entertainment - datadisk pro taktickou simulaci speciálních jednotek Ghost Recon. Tímto se oficiálně potvrdila domněnka, kterou jsme uvedli v nedávném článku o možném dokončení hry. Pouze s jediným upřesněním - Desert Siege by se měl dostat do obchodu v podobnou dobu jako předchozí hra, tedy 26. března. Zahrnovat bude 8 single player misí, které Vás zavedou do oblasti severní Afriky a týkat se budou konfliktu mezi Ethiopií a Eritreou. V tomto addonu se setkáte také s novým prostředím - např. s eritreanskou pouští, novými nepřáteli, a pouštním podmínkám přizpůsobenými uniformami. Chybět nebude ani 5 multiplayer map.

Třetí hrou putující do lisoven je Carnivores: Cityscape - čtvrtý díl lovecké série Carnivores od Sunstorm Interactive. Zakoupit si ji budete moci od 28. března. Cityscape se bude odehrávat v rozsáhlých městech budoucnosti, kde se v parcích a kanálech usadily hordy dinosaurů, kteří znepříjemňují život civilizovanému obyvatelstvu jednadvacátého století. Cityscape má obsahovat i nový herní mód, v němž se obrátí strany a stanete se, aspoň na chvilku, naopak lovnou zvěří přímo vy.
zdroj: BluesNews

Nejnovější články