Diver: Deep Water Adventures hotova
zdroj: tisková zpráva

Diver: Deep Water Adventures hotova

29. 6. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zajímavě vyhlížející simulátor potápění - Diver: Deep Water Adventures - je hotov a v nejbližších měsících se objeví na pultech obchodů v Rusku, Německu a Francii.

Oznámila to včera tiskovou zprávou společnost Biart Ltd., která prý zároveň uvažuje o možnosti uvést svůj titul i do dalších zemí. Třeba se tedy některému z našich distributorů Diver zalíbí a dočkáme se jej někdy i u nás... Zatím se nechte unášet vodními proudy alespoň v naší galerii, kde je pro vás připravena záplava nových obrázků. Na oficiálních stránkách je k dispozici taktéž 18minutové video názorně demonstrující možnosti titulu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Diver: Deep Water Adventures vznikla za spolupráce s profesionálními potápěči, kteří vývojářům pomohli se lépe vžít do světa pod hladinou, tudíž můžete očekávat maximální možnou autenticitu. Hra vás nejdříve na potápění připraví v kurzu, jenž všem dalším dobrodružstvím v hlubinách předchází coby tutoriál. Když jej úspěšně zvládnete a zařídíte i vše další nezbytně nutné, včetně vybavení, nafty pro vaši loď, peněz a zásob, můžete se vypravit za poklady a tajemstvími ukrytými v modrém království. Všechny mise, které se ponesou v duchu strategie kombinované s akcí, se odehrávají na reálných místech a vycházejí ze skutečných událostí. Na výběr budete mít navíc ze dvou módů - arkády a simulace.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články