Definitivní termín hry Posel Smrti 2?
zdroj: tisková zpráva

Definitivní termín hry Posel Smrti 2?

1. 3. 2010 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zámek Willow Creek se začíná vynořovat z mlhy a naváže na něj české Alter Ego.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Když byla adventura Posel Smrti 2 v češtině potřetí odložena, byl jako její definitivní termín stanoven 28. únor. Mnohým se to zdálo divné, protože tento den připadnul na neděli, kdy nové hry nikdy nevycházejí. Asi proto nikoho nepřekvapilo, že došlo k dalšímu posunu.

"Nejdříve to měl být dárek k Vánocům, teď k narozeniám a začínám si myslet, že budu ráda, když švagrovi budu moci dát hru příští Vánoce. Proč si ty data radši nenechávají pro sebe a posunují to co čtrnáct dnů?," zklamaně se ptá čtenářka Jitka v naší diskusi. "Úplně nejvíc mě irituje to, když v tištěných časopisech vyjde mega recenze a hra stále ještě není ke koupi," přidává se k ní uživatel s přezdívkou mamolahonor na fóru internetového obchodu.

Nicméně zámek Willow Creek se už konečně začíná vynořovat z mlhy a TopCD musíme pochválit aspoň za to, že na toto téma komunikují. A že si umí vysypat popel na hlavu - citujeme zprávu od jejich lokalizačního manažera Martina Válka z minulého týdne:

    "Mohu s radostí oznámit, že Posel Smrti 2 byl právě odeslán do výroby. Standartdní doba lisování je kolem 10 dnů, nám se podařilo domluvit dobu lisování na 7. Pokud připočítáme několik dní na dobalení a přepravu pak si jistě uděláte obrázek kdy se hra dostane na pulty veškerých obchodů, krámků, eshopů a ostatních distributorů, prodejců. Nebudu zde již říkat přesný termín, dostali jsme již za ušiska co proto. A to i přesto, že hru uvedeme daleko dříve nežli vyjde anglická verze. Ale patří nám to, termíny jsou od toho, aby byly dodržovány. Budiž toto pro nás poučení do budoucna."
Obrázek zdroj: tisková zpráva To znamená, že Posel Smrti 2 v češtině u nás snad doopravdy vyjde někdy v době mezi 5. a 10. březnem 2010. S tímto dlouhodobým restem z krku TopCD prozradili, že se jim povedlo dotáhnout jednání s jejich ruskými přáteli z Nového Disku do úspěšného konce: "Máme před podpisem smlouvu na uvedení nástupce nejznámější české adventury v Česku, tedy Posla Smrti od Future Games s názvem ALTER EGO. Hru bychom rádi svěřili opět do úst nějaké zkušené dabérské osoby, tak aby to byl opět pro všechny milovníky dobrodružných her vrcholný zážitek. Na uvedení hry v ČR budeme doufám úzce spolupracovat s Future Games, chtěli bychom vypustit česky mluvený trailer v co nejbližší době," uzavřel Martin Válek z TopCD.
zdroj: PR, vlastní

levis

Nejnovější články