Comgad peče s JoWoodem
zdroj: tisková zpráva

Comgad peče s JoWoodem

23. 7. 2010 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vedle Gothicu 4 si přibral pár reedic a dalších her rakouského vydavatelství.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Společnost Comgad oznámila prohloubení spolupráce s rakouským vydavatelstvím JoWooD, díky němuž na český a slovenský trh ještě letos přinese osm nových titulů, včetně nejnovějšího datadisku pro historickou simulaci The Guild 2 a kompletní kompilace mixu strategie a RPG Spellforce 2.

    "Navázání užších vztahů s JoWooDem je pro nás podstatné nejen z důvodu rozšíření portfolia a upevnění naší pozice na trhu," říká Pavel Mondschein, ředitel vydavatelské sekce Comgadu, "ale také proto, že JoWooD je jedním z mála vydavatelství, jež považuje PC za svou prioritní platformu. Navzdory aktuálním trendům je totiž PC na českém a slovenském trhu stále dominantní herní platformou a nějakou dobu ještě bude. Partnerství s JoWooDem proto vidíme jako důležitý strategický krok," dodává Mondschein. Comgad již před časem ohlásil na letošní rok vydání dvou špičkových RPG od JoWooDu - Arcania: Gothic 4 a Torchlight, přičemž obě dvě vyjdou v profesionální české verzi. Nyní tento seznam rozšiřuje o níže uvedených osm titulů.

    The Guild 2: Renaissance (PC) - srpen 2010
    Raiden Fighter Aces (X360) - srpen 2010
    Treasure Island (PC) - srpen 2010
    Wildlife Camp (PC) - srpen 2010
    Jekyll & Hyde (PC) - srpen 2010
    Haunted (PC) - říjen 2010
    Book Of Unwritten Tales (PC) - říjen 2010
    Spellforce 2: Platinum Edition (PC) - listopad 2010
Na dotaz Games.cz, kdy že vyjdou ty dva nejlákavější tituly, odpověděla PR manažerka Comgadu takto: "Torchlight bychom chtěli stihnout do konce srpna. U Gothic 4 je vydání naplánováno na období září/říjen, podle toho kdy bude evropská premiéra."
zdroj: PR

jd

Nejnovější články