Co všechno čeká návštěvníky E3?
zdroj: tisková zpráva

Co všechno čeká návštěvníky E3?

19. 4. 2003 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Do zahájení letošní výstavy Expo 2003 zbývá již jen 25 dní.

Mnoho společností, které se tam hodlají presentovat proto dává na vědomí, s čím mohou případní návštěvníci počítat a nač se mohou těšit. Co připravuje takový UbiSoft jsme vám představili včera. Z druhého konce světa do LA na výstavu přijede také společnost Buka Entertainment, původem z Moskvy. I ta má co nabídnout. Jednak tentokrát představí některé své úplně nové tituly, ale rovněž se pochlubí i těmi, které již předvedla loni, a které jistě od té doby zaznamenali určitý pokrok.
Z těch, jež se na výstavě objeví poprvé, jmenujme historickou RTS The Entente: World War I Battlefields z dílen Lesta Studios, dále hybridní fantasy titul (RPG/RTS) s názvem Battle Mages, akční simulátor helikoptéry Fair Strike se šesti řiditelnými stroji a multiplayerem, hororovou adventuru Midnight Nowhere, neobvyklou strategii Steamland, Charm of War inspirovanou ruskými legendami a pohádkami a nakonec ještě ekonomickou strategii Hard Truck Tycoon. Z těch loni představených se znovu objeví taktická cyberpunková RPG Paradise Cracked, akční/simulátor Echelon: Wind Warriors, FPS March!: Offworld Recon, fantasy RPG Spells of Gold a také arkáda Red Shark.

Na E3 se bude prezentovat také holandská společnost Playlogic International, a to se čtyřmi tituly. Dva z nich vyvíjejí sami a chtějí je vypustit do konce tohoto roku - Cyclone Circus (PS2) a Xyanide (Xbox). Další dva jsou z dílen jiných vývojářů - Alpha Black Zero od Khaeon (PC) a Airborn Troops od francouzských Widescreen Games (PS2 a PC).

U stánku Strategy First budete moci obdivovat střílečku Chrome, pokračování fantasy RPG Etherlords II, akční Nexagon: Deathmatch, Supreme Ruler 2010, válečnou WW II: Frontline Command, závodní Xpand Rally a RTS s názvem War Times.

Se svou troškou do mlýna letos přijde také Acclaim Entertainment. V prostoru vyhrazené této společnosti se budete moci seznámit s third-person akční adventurou Alias, založenou na populárním televizním seriálu; adventuru ze starověkého Říma Gladiator Sword of Vengeance; sportovní hry NBA JAM a Summer Heat Beach Volleyball; závodní Speed Kings a arkádu SX Superstar; další sportovní Urban Freestyle Street Soccer a závodní XGRA: Extreme-G Racing Association.

Výstava E3 pohostí rovněž 22 korejských vývojářských společností - pod záštitou The Korea Game Development & Promotion Institute (KGDI), jenž se E3 účastní pravidelně již tři roky. Jednotlivé společnosti zde předvedou své horké novinky všeho druhu.

Ve čtvrtek 13. května v odpoledních hodinách zahájí tiskovou konferenci Nokia, světový výrobce mobilních telefonů, který se především chystá představit svůj nejnovější počin, tzv. N-Gage. Předpokládá se, že budou účastníkům osvětleny některé otázky ohledně tohoto produktu, a také že bude oznámeno datum jeho vypuštění a cena.

zdroj: HomeLAN, PR

korgull

Nejnovější články