Chyby v Matrixu
zdroj: tisková zpráva

Chyby v Matrixu

30. 5. 2003 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pneumatiky krychlovky, tak to tu ještě nebylo.

news zdroj: tisková zpráva A možná, že i proto se na následujícím screenshotu řidička tváří tak tvrďácky. Obrázek je ze hry Enter The Matrix, jejíž podrobnou recenzi jsme vám nabídli už před 14 dny, a byl pořízen na grafické kartě nVidia GeForce4 Ti4200 s ovladači Detonator v40.72 (thx superkiller za tip). Hra prostě nepochopila, že objekt je už několik málo metrů od kamery, a tak nechala grafickou kartu vykreslit kola v nejnižších možných detailech. Update 31.5. - M@ster nám poslal srovnávací obrázek, který vysvětluje, jaké nastavení v Options má vliv na tuto chybu.

A jestliže si filmový Matrix zahrává s realitou, internetoví vtipálkové si na oplátku zahrávají s Matrixem. Následující koláž není první ani poslední, ale klade si jedinou otázku: Vezme si Neo modrou nebo červenou? ATi nebo nVidii? Odpověď naleznete v sérii mini-komiksů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další podobný komiks se nachází na Detonate.net, ale tentokrát už s jinou tématikou. Jinak nezapomeňte, že dnes večer ve 21:35 dávají na Nově první díl filmového Matrixu, který bude pět minut po půlnoci následovat jeden díl populárního Animatrixu (Osirisův poslední let) - detaily v programu na TV.Tiscali.cz.
zdroj: Rage3D, e-mail

cappy&jd

Nejnovější články