Ceny za nejlepší hry na ECTS 2003
zdroj: tisková zpráva

Ceny za nejlepší hry na ECTS 2003

29. 8. 2003 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jako každý rok, i letos se na výstavě ECTS v Londýně udílely herní ceny v několika oblastech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vítězi v kategorii "Best of Show" se staly tituly Far Cry (PC) a XIII (konzole) od UbiSoftu a tento vydavatel si odnesl i cenu za nejlepší on-line hru, kterou mu vybojoval Everquest II. Prestižní The London Games Week Award (cena ECTS a Game Developers Conference) už ale získala Vivendi, a to pochopitelně za nic jiného než Half-Life 2.

Svoje ceny udílely rovněž renomované herní magazíny - jako nejlepší vývojář bylo PC Gamerem označeno studio Creative Assembly (Medieval: Total War, Rome: Total War atd.), cenu časopisu Edge si zase odnesl akční Viewtiful Joe pro GameCube od Capcomu a redakce The Times zvolila jako nejlepší produkt hračku Eye Toy k PS2 od Sony. Ve spolupráci z různými magazíny a weby se dále udílely ceny za nejlepší hry podle britských, francouzských, německých, italských a skandinávských hráčů. Veškeré podrobnosti a další výsledky najdete v tomto článku na EuroGameru.

A na ECTS pomyslně zavítáme ještě jednou. Pokud vás zajímají čerstvé dojmy z výstavy i prezentovaných her, přečtěte si obsáhlé novinky na Level.cz, ve kterých vám Radek Friedrich čtivě přiblíží takové pecky jako třeba Stalker: Oblivion Lost, Commandos 3, Deus Ex 2 (Xbox verze), Call of Duty, Rome: Total War a mnoho dalších.

zdroj: EuroGamer, Level

kate

Nejnovější články