Budoucnost série No One Lives Forever 2
zdroj: tisková zpráva

Budoucnost série No One Lives Forever 2

8. 3. 2003 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Špionážně laděnou akční hru No One Lives Forever 2 jste v lednu zvolili druhou nejlepší FPS loňského roku, a tak vás určitě bude zajímat, jaké plány má Sierra s touto kvalitní sérií do budoucna.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ačkoli prý počet prodaných kusů nedosahoval závratných výšin, všichni majitelé NOLF2 se v horizontu několika týdnů mohou těšit na další multiplayerový patch, který kromě dříve přítomného kooperativního klání a Deathmatche (recenze) přidá do hry ještě Team Deathmatch a nový mod s názvem Doomsday. Jeho princip se prý trochu podobá Capture the Flag, neboť na mapě musíte posbírat tři součásti jakéhosi zařízení a donést je do své vlastní báze. Vedle toho bude MP update obsahovat ještě asi deset nových levelů, z nichž některé vychází ze singleplayerových misí, jako napříkad Sibiř nebo Japonsko. Všichni kutilové rovněž přivítají zprávu, že se chystá i balík editačních nástrojů a podrobná dokumentace, od čehož si tvůrci hry slibují vznik početné komunity jako v případě Half-Life nebo Counter-Strike.

Zástupci Sierry také na Game Developers Conference v kanadském San Jose potvrdili, že pro No One Lives Forever 2 připravují i plnohodnotný datadisk pro vydání někdy později v letošním roce. Měl by se prý soustředit více na akci než na tichý postup misemi a trochu překvapivě v něm nebudete hrát za sličnou Cate Archer, nýbrž za záporňáka jako v přídavku Opposing Force pro HL - konkrétně za speciálního agenta najatého organizací H.A.R.M., jehož nadřízeným je Dmitrij Volkov. A co bude následovat potom, zahrajeme si někdy NOLF3? To zatím nikdo nechtěl potvrdit, producent Ellen Guon Beeman z Monolithu pouze naznačil, že: nadcházející multiplayerový patch napovídá, kam se bude celá herní série dále ubírat. Je tedy pravděpododobné, že se v roce 2004 setkáme s nějakým ryze síťovým titulem s nálepkou No One Lives Forever nebo s něčím podobným pro konzole jako Xbox Live.

zdroj: GameSpy

jd

Nejnovější články