Bohemia Interactive slaví 15 let a nabízí první Flashpoint zdarma
zdroj: tisková zpráva

Bohemia Interactive slaví 15 let a nabízí první Flashpoint zdarma

16. 5. 2014 12:30 | Téma | autor: Adam Homola |

První hra od Bohemia Interactive vyšla v roce 2001 pod (nyní už bývalým) názvem Operation Flashpoint: Cold War Crisis. Ve své době byla zjevením, které uspělo u nás i v zahraničí. Jedno z největších českých studií ale vzniklo už v roce 1999 a nyní tedy slaví krásné patnácté narozeniny. Při té příležitosti nabízí slevy na své tituly a jednu hru zcela zdarma. Hádejte kterou...

Pokud pravidelně sledujte slevy na Steamu, možná už jste si toho všimli. Bohemia Interactive pořádá tento víkend obrovskou slevovou akci právě na Steamu, kde můžete koupit hromadu her s velkou, někdy až 80% slevou.

A pokud nemáte v kapse ani halíř, můžete si stáhnout první Flashpoint/Armu úplně zdarma a navždycky. Slevová akce ale běží jen na přes tento víkend, takže 18. května v neděli máte utrum a ceny her zase poskočí na standardní úroveň.

V průběhu víkendu též můžete hrát Arma 3 zadarmo a případně si hru pořídit se 40% slevou. V této dočasné free verzi je přístupný veškerý Arma 3 obsah krom druhé a třetí singleplayerové epizody.

Bohemka také oznámila, že pokud jste si koupili Arma 2 kdekoliv jinde, jen ne na Steamu, můžete nyní uplatnit příslušný cd klíč a aktivovat si tím hru na Steamu.

DayZ (standalone) zdroj: tisková zpráva

Slevová akce na Steamu se však netýká jen Arma her, ale na své si přijdou i milovníci jiných žánrů a dokonce i děti. Bohemia Interactive totiž není jen vývojář, ale i vydavatel. Jako takový má pod svými křídly i další projekty. Například Memento Mori 2, UFO: Afterlight, Original War, Alternativa, Fish Fillets 2, Alpha Prime nebo třeba logickou adventuru Pat & Mat, která je ale spíše pro děti, než pro cílovku série Arma. Tohle všechno a ještě víc najdete na příslušné stránce na Steamu.

zdroj: Archiv

“Chtěl bych poděkovat všem, kteří k těm úžasným patnácti letům v Bohemia Interactive přispěli. Doposud to byla vzrušující cesta - často plná výzev, někdy náročná, ale vždycky to nakonec stálo za to. Zatímco se herní průmysl od svých raných let výrazně změnil, naše komunita zůstává i nadále srdcem všeho, co děláme. A i nadále budeme vytvářet hry společně s fanoušky,” řekl v tiskové zprávě šéf a spoluzakladatel studia Marek Španěl.

Bohemka rovněž vydala pěkné video, které rekapituluje první krůčky studia od tech dema Poseidon, ve kterém můžete vidět první náznaky Flashpointu, přes všechny Army až po DayZ. Člověk si uvědomí, jaký kus cesty české studio za těch 15 let ušlo. A to na videu, v tiskové zprávě, ani v pěkné brožurce na webu vůbec nezmiňuje své úspěchy s armádním simulátorem VBS a soustředí se jen a pouze na hry. Tak držíme palce do další patnáctky!

Nejnovější články