Bleh - herní průmysl se zbláznil?
zdroj: tisková zpráva

Bleh - herní průmysl se zbláznil?

9. 10. 2001 11:35 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Přiznám se, že mi začínají lézt krkem všelijaké změny, které dělají některé firmy v připravovaných hrách a které zdůvodňují teroristickým útokem na USA.

U několika her bych to pochopil, ale když jsem se dnes dočetl, že EA zvažuje vypuštění krvavých scén ze hry Medal of Honor: Allied Assault, která je situovaná do druhé světové války, tak to už je na mě příliš. Co má proboha tato hra společného s útoky teroristů? Co má za smysl, že voják nebude od krve? Možná jste viděli geniální film Zachraňte vojína Ryana, který byl realistický snad až příliš a mnoha lidem zvláště úvodní jatka na pláži Omaha přišla příliš drastická. Jenže taková byla realita! Stejně jako je realita to, co se děje dnes ve světě. A jestli si někdo myslí, že podobnými zásahy do her něco změní, tak se asi zbláznil.

P.S. Ještě nesmyslnější je pozdrženi vydání Mystery of the Druids v USA do 30.řijna, údajně jako výraz solidarity. Asi jsem hloupý, ale nepřipadlo mi nic závadného na hře, co by se dalo jakkoli spojovat s útoky v USA. Je-li to tedy jen výraz soudržnosti, pak nevím, jak by se na mě dívali, kdybych třeba na měsíc nešel do prace. Jinak v Anglii se tato hra prodava od půlky září - Nukem

leon

Nejnovější články