Znovuzrození akční hry The Shield
zdroj: tisková zpráva

Znovuzrození akční hry The Shield

13. 10. 2006 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv my jsme o hře The Shield v minulosti snad ani nepsali, její historie prý sahá do roku 2004, kdy měla společnost Sammy Studios ohlásit, že se ji chystá vydat.

The Shield měla být third-person akční hrou na motivy televizního kriminálního seriálu kabelové televize FX. Jejím vývojem se (původně pro konzole PS2 a Xbox) zabýval tým Point of View. Loni se ovšem stalo to, že Sammy koupila SEGA, která zrušila vydavatelské aktivity této firmy, takže se obecně soudilo, že s tím skončil i vývoj The Shield. Jak se nyní opět potvrdilo, naděje umírá poslední a v tomhle případě ji oživila společnost Aspyr Media, když ohlásila, že nadcházející zimu plánuje tuto hru vydat, a to pro konzoli PS2 a PC.
The Shield vás postaví do role Vica Mackeyho, houževnatého vůdce elitního zásahového týmu, speciální policejní jednotky, která se pohybuje v těch nejdivočejších hlubinách kriminálního podsvětí Los Angeles. Vic žije podle svých vlastní etických pravidel, ani dobrých a ani špatných. Je to trochu jiný druh policajta, takový ten, kterému jde o to, ty ulice skutečně vyčistit. V této hře vás prý čeká interakce s mnoha různými charaktery a podíváte se do celé řady unikátních lokací, která jsou klíčovými v celém seriálu. Spolu s Vicem se vrhnete do nebezpečné policejní práce, jejíž součástí je vymlácení drogových doupat, maření bankovních loupeží, zatýkání sériových vrahů, apod. Abyste uspěli, budete se muset spustit mimo zákon, používat brutální sílu, brát úplatky, zamlčovat důležité informace před ostatními policisty, atd.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články