Zbraně z Modern Warfare 2
zdroj: tisková zpráva

Zbraně z Modern Warfare 2

9. 10. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dáte přednost nošení pistole Heckler & Koch .45, revolveru Magnum anebo UZI?

IGN detailně rozebralo základní zbraně z nadcházející střílečky Modern Warfare 2 a byť jde o "text pro hardcore fanoušky", lze se z něj dozvědět leccos užitečného.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Třeba že základní pistole Heckler & Koch .45 skutečně ničím neohromí, protože autoři ji de facto jen importovali z Call of Duty 4. Má podobně rychlou odezvu a zásobník na dvanáct nábojů, což z ní sice dělá slušnou zbraň, na druhou stranu její kulky nemají moc velkou sílu - abyste tak protivníka zabili, budete se s touhle zbraní muset trefit víckrát za sebou.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Samou chválu naopak sklidil revolver .44 Magnum, kterého redaktor IGN označil za "svoji oblíbenou pistoli" už po pár hodinách hraní. Sice se nabíjí o trochu pomaleji než Desert Eagle (kterou se v současné testovací verzi hry zatím vyzbrojit nelze, mají ji u sebe pouze vaši nepřátelé) a vejde se do ní jen šest nábojů, je to ale proklatě účinná zbraň. Mušku sice nemá zcela přesnou, ale střílí velmi rychle a zpříma. Ve chvíli, kdy vyprázdníte svůj zásobník z kulometu, prý neexistuje vhodnější alternativy než tohle Magnum, soudí IGN.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ve hře nebude chybět ani PP-2000 s o trochu menší kapacitou (na dvacet nábojů) a větším rozptylem než ve čtyřce. Vhodná je prý hlavně při hraní na hardcore obtížnost nebo s perkem Akimbo, celkově jde o zbraň dost podobnou Skorpionovi nebo mini-UZI ze čtyřky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Poslední zmiňovanou ruční zbraní je Glock 18, který vyžaduje přesné míření a pevnou ruku. Jeho zásobník pobere osmnáct nábojů, ale střílí zatraceně rychle a nemá tak silný zpětný ráz jako zmiňovaná PP-2000. Pokud tedy máte nepřítele na mušce a dostatečně blízko, vyplatí se do něj zásobník vyprázdnit; střílet z dálky ale nemá smysl, protože vám nejspíš dojdou náboje, než se vůbec strefíte.

Modern Warfare 2 vyjde 10. listopadu pro PS3 a X360, u PC verze se spekuluje o odkladu o dva týdny - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Celá mise Modern Warfare 2 ve videu  [25.9.2009 21:21 - jd]
Útěk s vlajkou z Modern Warfare 2  [2.9.2009 10:10 - levis]
Nahrávka z Rio de Janeira v Modern Warfare 2  [28.8.2009 19:19 - jd]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články