Závody Superstars V8 Racing
zdroj: tisková zpráva

Závody Superstars V8 Racing

12. 5. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Oznámena licencovaná hra se silničními vozy od tvůrců motorkové série SBK. + OBRÁZKY

Dne 26. června se můžete těšit na příchod další závodní hry pro všechny platformy, licencovaného automobilového "simulátoru" Superstars V8 Racing od Black Bean Games. Tihle lidé přitom mají za sebou především motocyklovou sérii SBK. Jejich nový projekt bude postaven na skutečných závodech silničních vozů, což by jej mohlo učinit v očích veřejnosti atraktivnějším. Superstars V8 má být údajně velmi přístupná hra, s řadou pomocných asistentů pro dílčí ulehčení závodění. Zajímavě se jeví tzv. Orbital mód, v němž bude možné zapauzovat hru s následným volným pohybem kamery pro zhodnocení vašeho aktuálního postavení na trati.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nebude chybět ani online multiplayer pro 12 hráčů, které bude možné nahradit umělou inteligencí řízenými piloty. Tito jezdci pak mají disponovat různými schopnostmi, také v závislosti na typu pilotovaného vozu, a různými styly závodění. Potěší anoncovaná snaha o pravidelné rozšiřování herního obsahu, mluví se v téhle souvislosti o hlavním Championship módu a dále Racing School režimu naznačujícímu, že si zdejší hraní budete moci ještě osahat a nanečisto vyzkoušet.

Co naopak lze již v tuto chvíli hodnotit negativně, je absence poškození (auta je možné jen lehce škrábnout) a absence možnosti modifikovat vozový park. Tisková zpráva sice nemluví o typovém výčtu strojů na výběr, ale padla zmínka o plánované demoverzi, skrze kterou si tuhle hru budete moci v průběhu června otestovat na vlastní volant. Vydavatelem budou opět italští Milestone, kteří přijdou na trh s nižší cenou - 30 britských liber za PS3/X360 verzi, a 20 liber v případě PC inkarnace.
zdroj: Eurogamer

mart

Nejnovější články