Záhada adventury Dark Fall II: Lights Out
zdroj: tisková zpráva

Záhada adventury Dark Fall II: Lights Out

8. 2. 2004 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost XXv Production má plné ruce práce s novým pokračováním populární adventury Dark Fall.

Nová hra se jmenuje Dark Fall II: Lights Out. Vypravíte se s ní zpět do minulosti, do roku 1912 a seznámíte s hlavním hrdinou, mladým kartografem Benjaminem Parkerem. Příběh hry je založen na známé záhadě obestírající maják na Flannanském ostrově, malém ostrůvku na západ od pobřeží Skotska, kterou ve svém díle zvěčnil Wilfred Gibson.

Benjamin Parker je pracovně vyslán do přístavního městečka Trewarthan, aby zde zmapoval nebezpečnou oblast, kde už ztratila životy spousta osob. Po svém příjezdu ovšem cítí značnou nepřátelskost místních obyvatel, zejména, přijde-li řeč na zdejší maják Fetch Rock. 29. dubna se jako každý večer halilo pobřeží do temnoty, když náhle ticho rozřízl zvuk sirény a od moře se směrem k městu začala táhnout hustá mlha.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Maják zmizel v temnotě a nebyl nikdo, kdo by pomohl rybářům dlícím stále na moři bezpečně zpět do přístavu. Ale co se stalo strážcům majáku...? Jedinou nadějí místních obyvatel zůstává Parker. Ozbrojen kompasem, svými mapami a bystrým rozumem je vyslán odhalit tajemnou záhadu. Během svého dobrodružství ale nachází mnohem více. Maják je opředen velmi děsivou minulostí. Čas jako si by náhle šel svou vlastní cestou.

Dark Fall II: Lights Out vám nabídne k prozkoumání více než 50 realistických lokací, na kterých vás budou doprovázet hudba a zvukové efekty navozující temnou atmosféru danou příběhem. Tentýž maják budete moci prozkoumat ve třech různých časových rovinách. V naší galerii můžete vidět několik ukázek z této hry. Mnohem více jich ale naleznete na oficiálních stránkách, kde se můžete podrobněji seznámit i s hrdinou hry, poslechnout si audio ukázky a vůbec se dozvědět více o celém projektu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články