Y-Project ožívá, Westka se mění v Joylabs
zdroj: tisková zpráva

Y-Project ožívá, Westka se mění v Joylabs

9. 11. 2002 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zázraky se stále dějí - těmito slovy by se dala uvést novinka o o znovuobnovení nedávno zrušené akční adventury s prvky RPG - The Y-Project.

theyproject zdroj: tisková zpráva Nemají k pravdě daleko, protože ještě před pár týdny to s touto hrou i německým týmem Westka vypadalo skutečně špatně a studio se dokonce dostalo až do stavu absolutní platební neschopnosti. Dnes však tito vývojáři oznámili nalezení investora ze Spojených států, který jim údajně pomůže Y-Project dokončit. Hru sice uvedou pod novým jménem jako Joylabs, ale v praxi zůstanou stále ve stejném složení.

"Pro celý tým byla přislíbena pomoc renomovaného finančního partnera velkou motivací," říká Ingo Horn, dřívější tiskový mluvčí Westky a dnešní zaměstnanec Joylabs. Patrně se není čemu divit, zbývá jen doufat, že si studio tento "zázrak" zaslouží a na oplátku dá světu přinejmenším dobrou hru. Vzhledem k tomu, že běží na Unreal engine, by to nemuselo být až tak nemožné, i když jen engine vynikající hru samozřejmě neudělá. Nové datum vydání zatím nebylo stanoveno a je předem jasné, že to hned tak nebude.

zdroj: Krawall

kate

Nejnovější články