Whiteout – šílená jízda na sněhu
zdroj: tisková zpráva

Whiteout – šílená jízda na sněhu

28. 10. 2002 15:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konami uveřejnili první obrázky z chystaného sportovního titulu nazvaného Whiteout, ve kterém si zajezdíte na sněžném skútru.

news zdroj: tisková zpráva Připraveny pro vás budou tratě v devíti zemích světa a netradičně se tak projede třeba po zamrzlých ulicích ruské Moskvy. Mezi 12i jezdci, ze kterých si budete moci vybrat svého závodníka, najdete i šest jmen skutečných světových mistrů (Tucker Hibbert, Nathan Titus a další).

Po selekci příslušného závodního stroje, jichž bude ve hře asi patnáct, už nic nebrání tomu, abyste se ve zběsilé rychlosti rozjeli po některé z tratí. Na nich se kromě náročných úseků a krkolomných zatáček mají nacházet také různé bonusy a health packy. Hrát při tom budete moci jeden ze čtyř modů: Progressive Career, Arcade, Quick Play nebo cvičební Practice. Chybět by neměl ani multiplayer, u konzolí bude kvůli jejich možnostem síťové hry trochu omezený - maximálně dva lidé pro PS2 a čtyři pro Xbox. Whiteout vychází v Americe pro všechny platformy včetně PC v prosinci 2002.

zdroj: GamersHell

kate

Nejnovější články