Virtua Tennis World Tour pro handheldy
zdroj: tisková zpráva

Virtua Tennis World Tour pro handheldy

3. 7. 2005 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Značka Virtua Tennis od Segy je dobře známa už od dob konzole Dreamcast, kde si tahle hra podmanila srdce nejednoho hráče.

Po jejím převodu na PS2 tady máme další rozšíření v případě handheldů, kde se objeví už na podzim pod jménem Virtua Tennis World Tour. A spolu s ní se tady připomene 14 profesionálních hvězd bílého sportu, se kterými si budete moci vyzkoušet hraní na různých površích a ve čtyřech herních módech. Znovu se připravte na intuitivní ovládání, svižnou arkádovou akci a návykovou hratelnost.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Je tu Exhibition mód pro rychlé nakouknutí do hry. Tournament, v němž pro konečné vítězství bude potřeba úspěšně absolvovat pět kol v singlu a tři kola v deblu. World Tour, kde si vytvoříte vlastního tenistu, skrze tréninkové minihry vylepšujete jeho statistiky a participujete v dlouhodobé sérii turnajů. Zkrátka takový kariérní režim, který fanoušci série velmi dobře znají. Vámi vytvořený hráč, stejně co vybraná hvězda ze zdejší nabídky tenistů se ještě dále může zúčastnit WiFi klání (až pro 16 hráčů naráz), což by mělo výrazně prodloužit životnost titulu. A mimochodem, na serveru Games Radar vyšel přehledný žebříček tenisových her všech dob.
zdroj: GamePro

martin

Nejnovější články